GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα έπραξε το καθήκον της ώρα των εταίρων να πράξουν το δικό τους

"Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τιμούμε την Επέτειο της ενσωμάτωσης των Επτανήσων στον Εθνικό μας Κορμό είναι να έχουμε διαρκώς ...


"Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τιμούμε την Επέτειο της ενσωμάτωσης των Επτανήσων στον Εθνικό μας Κορμό είναι να έχουμε διαρκώς κατά νου τον εμβληματικό συμβολισμό τους στο πλαίσιο της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας και του Έθνους μας" δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για την 153η επέτειο της ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

"Ιδίως κατά την σύγχρονη κρίσιμη συγκυρία τα Επτάνησα, ακριβώς μέσα από την ιστορική και πολιτισμική διαδρομή τους, υπενθυμίζουν ότι: Η Ελλάδα δεν διανοείται το μέλλον της και την προοπτική της παρά μόνον ως συστατικό στοιχείο του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος και του σκληρού πυρήνα του, της Ευρωζώνης. Αλλά και το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα θα έχανε τα βασικά του χαρακτηριστικά και τον ίδιο τον προσανατολισμό του δίχως την Ελλάδα στους κόλπους του" σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε:

"Η Ελλάδα έχει πράξει στο ακέραιο το καθήκον της. Είναι ώρα για τους εταίρους μας να πράξουν το δικό τους".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτασε στην Κέρκυρα στις 10.30 το πρωί και παρακολούθησε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Μετά το πέρας της δοξολογίας παρέστη στην επετειακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα της Ιόνιας Βουλής.

1 σχόλιο

  1. ΑΡΝΟΥΜΑΙ!

    ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΌΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ (Ελλάδα) με το Περιγιάλη Το Κρυφό Της!!!

    Στο Περιγιάλι το Κρυφό
    κι Ασπρο σαν Περιστέρι
    διψάσαμε το μεσημέρι
    μα το Νερό Γλυφό.

    Πάνω στην Αμμο την Ξανθή
    γράψαμε τ’ Ονομά της
    Ωραία που Φύσηξε ο Μπάτης
    και Σβήστηκε η Γραφή .

    Με Τι Καρδιά, με Τι Πνοή,
    Τι Πόθους και Τι Πάθος
    Πήραμε Τη ΖΩΗ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ!!!



    Υ.Γ.... και τώρα κύριε Κουρουμπλή Τί;;;; .... για κάποιον μες στον Κόσμο Είναι Αργά Ποιός Την Ζωή ΜΑΣ (ΣΑΣ) κυνηγά;;; ΟΙ ΕΡΥΝΙΕΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση