GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη συνεργάτης του Μακρόν - ΦΩΤΟ

Στενή συνεργασία με τον Εμανουέλ Μακρόν είχε ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Πιέρ Γκουρντέν, ο οποίος δηλώνει δημόσια οπαδός του ...


Στενή συνεργασία με τον Εμανουέλ Μακρόν είχε ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Πιέρ Γκουρντέν, ο οποίος δηλώνει δημόσια οπαδός του νέου προέδρου της γαλλικής Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, oι δυο τους συνεργάστηκαν το 2015, όταν ο Μακρόν ήταν υπουργός του Ολάντ και ο Γκουρντέν στέλεχος της εταιρείας πούλμαν FlixBus, στο πλαίσιο κυβερνητικών πρωτοβουλιών για τη στήριξη των μετακινήσεων με πούλμαν.
«Εµπρός!» στην πρώτη θέση, έγραψε ο Πιέρ Γκουρντέν μετά την επικράτηση του Μακρόν στον α’ γύρο των εκλογών όταν ανήρτησε στο προφίλ του τη φωτογραφία «Αυτή, είναι η ιστορία του Μακρόν. Τα συστήµατα θα σπάσουν, οι παραδόσεις θα αμφισβητηθούν, οι συνήθειες θα σταµατήσουν, οι δοµές θα απλοποιηθούν, τα εµπόδια είναι απλές προκλήσεις. Εδώ παίρνουµε ρίσκο!» σχολίασε επίσης.

Ο γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο με τον τόπο καταγωγής της μητέρας του, τα Χανιά.
Μιλάει πολύ καλά ελληνικά ενώ από παιδί περνούσε τα καλοκαίρια του στο σπίτι του παππού του στο Ακρωτήρι με τα αδέλφια του, Χριστίνα και Γιάννη. Τα παιδιά έκαναν τα πρώτα τους μπάνια στο Μαράθι ενώ μετά τις βουτιές στη θάλασσα, «βουτούσαν» στα φρέσκα ψάρια και τους μεζέδες της ταβέρνας της περιοχής.
Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι επέλεξε τα Χανιά και συγκεκριμένα το Λουτρό για τον γάμο του, τον Ιούνιο του 2014. Στη φωτογραφία του zarpanews.gr, o Πιέρ μαζί με τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, περιμένουν τη νύφη στο Λουτρό στα Σφακιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση