GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν: Τι είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον Πρωθυπουργό για τη Συνθήκη της Λωζάννης

Τη θετική ατζέντα των ελληνοτουρκικών σχέσεων έθεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε στο Πεκίνο με τον πρόεδρο τη...


Τη θετική ατζέντα των ελληνοτουρκικών σχέσεων έθεσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε στο Πεκίνο με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος την υιοθέτησε και στο τέλος της συνάντησης ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία για την πλήρη υλοποίηση της Συνθήκης της Λωζάννης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Η συνάντηση κράτησε μία ώρα και δέκα λεπτά και στη διάρκεια της οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Κυπριακό, την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, για την οποία ο κ. Τσίπρας είπε ότι η Ελλάδα τη στηρίζει, το μεταναστευτικό και το θέμα της βίζας των Τούρκων πολιτών που επισκέπτονται χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας στον λογαριασμό στο Twitter ανήρτησε φωτογραφία από τη χειραψία που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Έχει πολλά να δώσει ο Τσίπρας και ο Σύριζα στους τούρκους για να τους ευχαριστήσει για την βοήθεια τους στις εκλογές και που με ανατολίτικο στυλ η τουρκάλα δημοσιογράφος της today's zaman το τονίζει στην Ρένα Δούρου σε συνέντευξη της στην τουρκική εφημερίδα TODAY’S ZAMAN, 9 Μαΐου 2012 . εκεί η Δούρου κάνει ένα πρώτο δώρο στους τούρκους ΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝΊΖΟΝΤΑς ότι στην Ελλάδα υπάρχουν τουρκικές μειονότητες, την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο τσίπρας όταν έγινε πρωθυπουργός ανοίγοντας τα σύνορα με την τουρκία και με την είσοδο ενός εκατομμυρίου και πλέον λαθρομεταναστών να δημιουργηθούν οι τουρκικές μειονότητες που δεν υπήρχαν....... τώρα γιατί καθυστερεί η επένδυση στο Ελληνικό? γιατί ο τσίπρας θέλει να το κάνει δωράκι στους τούρκους! γι' αυτό και κατά καιρούς παρουσιάζονται με ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ διάφορα εμπόδια που μοναδικό σκοπό έχουν να δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα που ο καθένας να πει, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! άλλωστε και από τις διαπραγματεύσεις στο HILTON με την τρόικα καθώς οι μοσχοαναθρεμένοι συριζαίοι διαπραγματευτές μας ήθελαν αξιοπρεπή χώρο και όχι στην κλεισούρα των υπουργείων τους, ένα πράγμα κατάφεραν με την παρουσία τους εκεί, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ HILTON ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.

    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ!
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΓΑΡΙΣΜΕΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση