GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνος Παπαδόπουλος: Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας στο περιθώριο της εκπομπής "Super Euroleague" χαρακτήρισ...


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος μιλώντας στο περιθώριο της εκπομπής "Super Euroleague" χαρακτήρισε σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four, ενώ αναφέρθηκε και στην αποκλειστική κάλυψη της Euroleague για τα επόμενα 3 χρόνια από τα κανάλια της Nova. 

      "Είναι μία σπουδαία επιτυχία τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για το Ελληνικό μπάσκετ, καθώς για μία ακόμη χρονιά θα υπάρχει Ελληνική συμμετοχή στο Final Four της Euroleague.

     Θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και κυρίως τους παίκτες του Ολυμπιακού που κατάφεραν να προκριθούν στο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ.     

Με την Euroleague έχουμε μακρόχρονη συνεργασία την οποία επεκτείναμε, και έτσι τα επόμενα 3 χρόνια θα καλύπτουμε αποκλειστικά όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο συναρπαστική με το νέο σύστημα διεξαγωγής της.

Η εγγυημένη συμμετοχή των δύο καλύτερων Ελληνικών ομάδων εξασφαλίζει το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων που από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2020, θα παρακολουθούν τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ αποκλειστικά στα κανάλια της Nova.".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση