GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντελιβεράδες! Οι πραγματικοί φτωχοδιαβόλοι της κρίσης...

Panagiotis Kostoulas Απεργούν διαβάζω ντελίβεράδες και κούριερ. Επιτέλους βρε αδερφέ! Επιτέλους και μια απεργία σε αυτή τη χώρα που δ...


Panagiotis Kostoulas
Απεργούν διαβάζω ντελίβεράδες και κούριερ.
Επιτέλους βρε αδερφέ! Επιτέλους και μια απεργία σε αυτή τη χώρα που δεν γίνεται ούτε από τη δημοσιουπαλληλία που ζητά να μην αξιολογηθεί ούτε από συνδικάτα ΔΕΚΟ που ζητούν το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης ούτε από τη ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ για λόγους εθιμοτυπίας.
Επιτέλους και μια απεργία από τους πραγματικούς φτωχοδιαβόλους της κρίσης, απ' τα παιδιά του κατώτερου θεού που λέγεται "βαθύς ιδιωτικός τομέας", τα ξεχασμένα και τα λησμονημένα από όλους, που πληρώνουν το μάρμαρο του εγχώριου παρασιτισμού και του ξέφρενου πάρτι που έχει στηθεί στις πλάτες τους.
Στηρίζουμε την απεργία των ντελιβεράδων και των κούριερ.

3 σχόλια

  1. Ωχ Παναγία μου Ποιός σηκώνεται τώρα από τον καναπέ να πάει στην κουζίνα και στα ΕΛΤΑ!
    Αχ Παναγιά μου μια μέρα χωρίς Ντελιβεράδες είναι ανηπόφορηει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε Ραγιάδες Κακομοιριά Αποικιοκρατούμενη!

    Στους Μαστουρωμένους Τουρκαλβανούς Σου Alex μπορείς να τους λές ότι ψέματα θέλεις από ότι είσαι Αριστερός έως ο Σωτήρας ο Θεός πάρε και τους Ράσπουτιν δίπλα σου και είσαι κομπλέ!

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΚΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΆΓΡΙΑ!

    ΧΑΦΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ!

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΌΣΟ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ - ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!






    .... και συ Ρέ Σκατοβουτυρόπαιδο Πολιτική ΚΟΥΛΑ Kyriakouli ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑ...ΣΟΥ! Ξενόφερτα καλλιτεχνικά μοντέρνα Ναζιστάκια!

    -------------------------------------------------------------------------------------

    Ωχ Παναγία μου Ποιός σηκώνεται τώρα από τον καναπέ να πάει στην κουζίνα και στα ΕΛΤΑ!
    Αχ Παναγιά μου μια μέρα χωρίς Ντελιβεράδες είναι ανηπόφορηει!

    Σύνθημα: Ο Τσίπρας για Ντελιβεράς για να μείνει και ... παράς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι βουλευτές μας επιτρέψουν με την ψήφο τους, το μουσουλμανικό τέμενος να χρειματοδοτείτε από την τουρκία ή από άλλες μουσουλμανικές χώρες, ( βλέπε τουρκία ) είναι όλοι τους προδότες, και όποιος τους φτύσει, δημοσίως, όποιος τους φωνάξει προδότες, δημοσίως, όποιος τους μουτζώσει, δημοσίως, όποιος τους πετάξει στο πρόσωπο σκατά δημοσίως, να μην έχει καμιά νομική συνέπεια, αλλά αντιθέτως η πράξη του αυτή να διδάσκετε σε όλα τα σχολεία της χώρας, ως πράξη ύψιστου πατριωτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση