GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κώστας Γαλανόπουλος: Η νίκη στην Τούμπα είναι μόνο η αρχή

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Δεν είναι όμως το... παν και ο Κώστας Γαλανόπουλος δήλωσε στη Nova πως η ΑΕΚ θα πρέπει να «χτίσει» ...


Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Δεν είναι όμως το... παν και ο Κώστας Γαλανόπουλος δήλωσε στη Nova πως η ΑΕΚ θα πρέπει να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Τα play offs είναι ένα περίεργο μίνι - πρωτάθλημα. Νομίζω όμως ότι η καλή αρχή που έκανε η ομάδα μου θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Κατά τη γνώμη μου το ματς στην Τούμπα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ακολουθεί το ματς με τον Πανιώνιο στο γήπεδό μας και πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου μας δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο νεαρός μέσος.

«Η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή πορεία που έκανε στον δεύτερο γύρο. Πάμε για την πρώτη θέση στα play offs. Το ξεκίνημα στην Τούμπα είναι μόνο η αρχή. Πρέπει όμως να ακολουθήσουν κι άλλες νίκες», πρόσθεσε.

Όσο για το ματς με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ; «Πρώτα απ' όλα πρέπει να σκοράρουμε γιατί ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή και κλειστή ομάδα. Είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά της, αφού διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και ποιοτικούς ειδικά στις αντεπιθέσεις. Στο γήπεδό μας όμως θα έχουμε ευκαιρίες, θα έχουμε την κατοχή και είμαι πεπεισμένος ότι θα σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση