GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άννα Καραμανλή: Οι κυβερνώντες πουλάνε δήθεν ηρωική αντίσταση

«Η οικονομία καταρρέει και η κοινωνία γονατίζει. Το α' τρίμηνο του 2017 έκλεισε με ύφεση και το τρένο των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης...


«Η οικονομία καταρρέει και η κοινωνία γονατίζει. Το α' τρίμηνο του 2017 έκλεισε με ύφεση και το τρένο των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης έχει ήδη χαθεί»: αυτά, ανάμεσα, σε άλλα τόνισε σήμερα το μεσημέρι από τα Τρίκαλα η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας 'Αννα Καραμανλή.

Προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας μίλησε με θέμα «προκλήσεις για τη γυναίκα και την οικογένεια στην Ελλάδα της κρίσης».

Η Αν. Καραμανλή υποστήριξε μεταξύ άλλων, πως η ζημιά που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση είναι κολοσσιαία, για να εξηγήσει:

«Ζήσαμε για περισσότερο από ένα χρόνο το μαρτύριο της σταγόνας με το κλείσιμο της αξιολόγησης. Με τους κυβερνώντες να πουλάνε δήθεν «ηρωική αντίσταση» και την ίδια ώρα ο λογαριασμός από τις παλινωδίες τους να ανεβαίνει».

Η ίδια δεν παρέλειψε να τονίσει επίσης στη συνέχεια, πως πριν λίγες ημέρες μάθαμε πόσο κόστισε για άλλη μια φορά αυτό το «θέατρο» της σκληρής διαπραγμάτευσης, για να εξηγήσει στη συνέχεια:

«Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που τη νιώθουμε στο πετσί μας. Το 2015 μας κόστισε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και μέτρα 8 δις. Στη συνέχεια ήρθε το «υπερταμείο» που δεσμεύει την ελληνική περιουσία για 99 χρόνια, μαζί με τον περίφημο κόφτη και νέα φορολογική λαίλαπα. Τώρα έπρεπε να περάσουν τόσοι μήνες αβεβαιότητας και αγωνίας, με τεράστια ζημιά για την οικονομία μας, για να υπογράψει ο Τσίπρας το 4ο μνημόνιο. Για να πετσοκόψει και πάλι τις συντάξεις και να ρίξει το αφορολόγητο στα 5.680 ευρώ. Πλήττοντας τους αδύναμους και χτυπώντας τους εργαζόμενους των 500 ευρώ. Δημιουργώντας νέες στρατιές φτωχοποιημένων συμπολιτών μας».

Αναφερόμενη στη σημερινή κυβέρνηση, η Αν. Καραμανλή, υποστήριξε πως μοναδική τους έννοια και προτεραιότητα είναι η διαχείριση του πολιτικού κόστους και η παραμονή στην εξουσία. Σε αυτό το στόχο είναι προσηλωμένοι και αυτόν υπηρετεί η πολιτική τους. Η πολιτική των τακτοποιήσεων, πρόσθεσε η ίδια, κάθε είδους κομματικού ημέτερου, που σιτίζεται από τα κρατικά ταμεία. Η πολιτική που δημιουργεί ορδές από μετακλητούς υπαλλήλους, αλλά και από συμβασιούχους που θέλουν να κρατούν σε καθεστώς ομηρίας, τάζοντας μονιμοποίηση. Μια πολιτική που μας γυρνά χρόνια πίσω. Σε νοοτροπίες και τακτικές νοσηρές και επιζήμιες για τον τόπο, κατέληξε η αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση που είχε η Αν. Καραμανλή, με το δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ο τελευταίος ανέλυσε τα θέματα των υποδομών στον Δήμο Τρικκαίων, αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις για όλα τα υπάρχοντα αθλήματα και για την προσπάθεια του Δήμου να ενισχύει το μαζικό αθλητισμό, ενώ τέλος, έγινε παρουσίαση των δράσεων του Δήμου στον τομέα της τεχνολογίας (Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, Πανευρωπαϊκή Δράση Εξυπνης Πόλης κ.α.), του πολιτισμού (Μουσείο Τσιτσάνη, Μύλος Ματσόπουλου κ.α.), του τουρισμού (Μύλος Ξωτικών, αξιοθέατα Δήμου).

1 σχόλιο

  1. Συνοπτικά:

    Καλή η προσπάθεια του Μεγάλου Μίκη Μας αλλά θα διαφονήσουμε με τον όρο "Μαδουρισμό" διότι υπάρχει έλλειψη της πραγματικής παγκόσμιας διάστασης των "τοπικών" φαινομένων που με μια αναγωγή σε Πολιτική Επιστημονική Ολοκληρωμένη Στρατηγική που τολμά το Παγκόσμιο Κεφαλαίο στα πλαίσια της Αναγκαστικότητας Του στο Ιμπεριαλιστικό Του Στάδιο/Φάση του μπορούμε να το "τοποθετήσουμε" και Χρονικά! Έχωντας το Παγκόσμιο Κεφάλαιο πραγματικούς "Επιστήμονες" (πράγμα που δεν υφίσταται καθόλου Επιστημονικό Δυναμικό στον Χώρο της Αριστεράς/Κουμουνιστικής Αριστεράς!) έδρασε με πλήρης επιτυχία!
    Το Έναυσμα για "Απελευθερωτική" κίνηση από τα Τρομερά Του Αδιέξοδα Του Παγκόσμιου Κεφαλαίου δόθηκε (ΑΝΆΛΟΓΑ ΤΩΝ ... ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ!!!) με την ... "Αραβική Άνοιξη "! Βλέποντας τον Χάρτη της Μεσογείου παρατηρούμε κάτι: Στον Αραβικό Κόσμο "Ξεκίνησαν" με της Σφαγές ενώ στην Ευρώπη με τα ... Οικονομικά!

    Οι Χρονικές Συμπτώσεις ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ (Αραβική Άνοιξη και Οικονομική Κρίση στην Ευρώπη)! Το "Καζάνι" στην Ευρώπη έβραζε άγρια όταν η Γερμανική Οικονομία (Ο Λαός της) απέκρουσε την Αμερικάνικη επίθεση με την υπόθεση Lehman Bros. ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το ... 2009! Η οικονομία της ΟΔΓ έχασε σχεδόν 180 (εκατόν ογδόντα) Δισεκατομμύρια!!! Μόλις απεκρούσθει αυτή η "επίθεση" το 2009 τότε βάλανε οι Αγγλοαμερικάνοι την καλύτερη Αποικία/Λακέ που έχουν στην Ευρώπη-ΤΗΝ Ελληνική Πολιτεία/Εξουσία! (Ο προεκλογικός Αγώνας του Κωστάκη και Γιωργάκη το 2009 τα λέει ΌΛΑ!) Παράλληλα στην Αραβική και Αφρικανική περιοχή ξεκινούν τα της ... Δημοκρατίας "Αραβική Ανοιξη"! Και το "Επίσημο" ξεκίνημα της ΝΤΠ είτανε το "Ελληνικό Χρέος" και ο Αυτοπυρπολισμός στην Τυνησία ΌΛΑ το ... 2010! Με ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΌΣΟ ΤΗΣ "ΑΡΑΒΙΚΉ ΑΝΟΙΞΗΣ" ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ (που θα έχει και εδαφική εθνική καταστροφή!!!)!!! Επίσης ένα σημείο που δεν έχεται δώσει καθόλου σημασία είναι όταν ο Υπουργός Οικονομίας επί κυβερνήσεως Schröder ο Oskar Lafontaine παραιτήθεικε! Ο πραγματικός λόγος; Ήθελε έλεγχο και καταγραφή των γερμανικών κεφαλαίων στους .... γαλλικούς τραπεζικούς και χρηματιστηριακούς οίκους!!! Πράγμα ΤΑΜΠΟΥ! Διότι οι γαλλικές τράπεζες έχουν και ... αμερικάνικα εικονικά κεφάλαια! Οι Γερμανοί όμως είναι του Πραγματικού και όχι του Εικονικού (δεν μιλάμε για τα Ναζί!)! Ο Lafontaine είθελε το Real γερμανικό κεφάλαιο στην Γαλλία!

    Α) Η Ελλάδα ΔΕΝ ΈΧΕΙ (ΟΥΔΕΝ) ΧΡΕΟΣ! Πληρώνουμε Άλλων Εικονικές Χασούρες!!!
    Β) Η Χώρα ΜΆΣ ΜΊΚΗ ΜΆΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ! Και το ξέρεις Εσύ πολύ καλά!!!
    Γ) Στην Βενεζουέλα παίζουν η ΝΤΠ άλλα παιχνίδια/κόλπα (π.χ. τα κλασικά πραξικοπήματα)! Καμιά σχέση με τους Ντόπιους Λακέδες μας!

    Και Έχεις Απολύτως Δίκαιο Μίκη που στο τέλος λές: Για Νέο Πατριωτικό Μέτωπο!

    Διότι η Αριστερά/Κουμουνιστική Αριστερά ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΆΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΎ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση