GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Αν δεν τα καταφέρουμε, ο ελληνικός λαός θα μας στείλει στα αζήτητα

"Προσπαθούμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, από θέση αδυναμίας απέναντι σε ισχυρούς εταίρους, να διαπραγματευτούμε μ...


"Προσπαθούμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, από θέση αδυναμίας απέναντι σε ισχυρούς εταίρους, να διαπραγματευτούμε μία σειρά προϋποθέσεων για να μπορεί η χώρα επιτέλους, κάποια στιγμή να βγει από αυτή τη φριχτή κατάσταση που έχει περιέλθει" τόνισε ο υπουργός νησιωτικής πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο North 98,0.

"Είμαι βέβαιος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και ότι ο ελληνικός λαός θα μας αξιολογήσει με ψύχραιμο και νηφάλιο τρόπο και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κυβερνήσουμε τη χώρα για άλλη μια τετραετία" τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

"Αν τα πράγματα δεν οδηγηθούν εκεί που πιστεύουμε, τότε θα πληρώσουμε το επιτίμιο της δυσκολίας που βρήκαμε μπροστά μας και δεν μπορέσαμε να τη διαχειριστούμε όπως θέλαμε, τότε ο ελληνικός λαός θα μας στείλει στο τέλος της τετραετίας στα αζήτητα και θα επαναφέρει αυτούς τους καλούς ανθρώπους που τόσο πολύ αγωνιούν για το μέλλον του" σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής αφήνοντας αιχμές για την αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση