GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα... τρελά αιτήματα του Μπίμπερ για μία συναυλία - ΦΩΤΟ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προετοιμάζεται για την πρώτη του συναυλία στην Ινδία, στην πόλη Μουμπάι στις 10 Μαΐου. Ενόψει του πολυαναμενόμενο...


Ο Τζάστιν Μπίμπερ προετοιμάζεται για την πρώτη του συναυλία στην Ινδία, στην πόλη Μουμπάι στις 10 Μαΐου.
Ενόψει του πολυαναμενόμενου σόου οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ένας από τους διοργανωτές, ο δημοσιογράφος Arjun S Ravi υποστηρίζει ότι έλαβε λίστα των αιτημάτων του Καναδού τραγουδιστή που έχει στρατό φανατικών θαυμαστριών.
Στη λίστα που κυκλοφόρησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να συμπεριλαμβάνεται μία «ινδική κασετίνα γιόγκα γεμάτη αιθέρια έλαια και στικ θυμιάματος», βιβλία για τις αρχές των τσάκρα και τις ασάνες διάφορα είδη τροφίμων από «Haribo» έως λαχανικά εποχής με ραντς σως, παγωμένα φρούτα, βιολογικές μπανάνες και σταφύλια.
Τα σνακ επίσης θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια πιατέλα από βιολογική γαλοπούλα, μαρούλι, τυρί colby και provolone, μαύρες ελιές, καθώς και πράσινες πιπεριές και μπανάνες.
Στα παρασκήνια θα υπάρχουν λευκό ψωμί σε φέτες, τσιπς πατάτας, τσίχλες με γεύση μέντα και καρπούζι, ποπ κορν με λευκό τσένταρ, μαύρη σοκολάτα Ghiradelli με θαλασσινό αλάτι, αμύγδαλα, αποξηραμένα φρούτα, φιστίκια και δημητριακά ολικής άλεσης.
Στη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του, ειδικοί στη γαστρονομία απ’ όλη τη χώρα θα επιβλέπουν τα gourmet γεύματα του Μπίμπερ που θα μετονομαστούν και θα έχουν τους τίτλους τραγουδιών του.
Ο Μπίμπερ και η ομάδα του θα διαμείνουν σε δύο πέντε αστέρων ξενοδοχεία, στα οποία για λόγους ασφαλείας δεν θα μένουν άλλοι πελάτες, σε δωμάτια με την καλύτερη θέα, στο πιο ήσυχο μέρος με μόνο king-size κρεβάτια και γυμναστήριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Η σουίτα στην οποία θα μείνει ο τραγουδιστής θα διακοσμηθεί ειδικά και επιθυμεί γαρύφαλλα στο αγαπημένο του χρώμα, το μοβ – όχι κρίνα, τα οποία απαγορεύονται αυστηρά.
«Σε δέκα κοντέινερ θα μεταφερθούν αεροπορικώς ένα τραπέζι πινγκ πονγκ, PlayStation, IO HAWK, καναπέδες, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, ταπετσαρία, ντουλάπα, κρεβάτι μασάζ που θα χρησιμοποιηθούν στα παρασκήνια» αναφέρει το δελτίο Τύπου με τη λίστα των αιτημάτων του Καναδού τραγουδιστή.
Όσον αφορά τα οχήματα παρουσιάζεται να ζήτησε 10 πολυτελή sedans και δύο λεωφορεία Volvo για τη συνοδεία του που αριθμεί 120 άτομα και μία Rolls Royce για τον ίδιο.
Στην ατελείωτη λίστα, που έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος, ο Τζάστιν Μπίμπερ φέρεται σε αντίθεση με άλλους διεθνείς καλλιτέχνες, να μην πηγαίνει οδικώς στο στάδιο για τη συναυλία. Αντ’ αυτού, θα φθάσει με ελικόπτερο. Οι διοργανωτές θα του διαθέσουν επίσης ένα ιδιωτικό τζετ και ένα άλλο ελικόπτερο, αν χρειαστεί να ταξιδέψει εντός της χώρας.
Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι τα έσοδα από την παγκόσμια περιοδεία του Τζάστιν Μπίμπερ, Purpose World Tour ανέρχονται σε 200 εκ. Δολάρια.
Σύμφωνα με υπολογισμούς που δημοσιεύθηκαν στο Billboard, έχουν πουληθεί περισσότερα από 2,2 εκ. εισιτήρια σε 122 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας του.
Η συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ στο Μουμπάι θα πραγματοποιηθεί στο Patil Stadium στις 10 Μαΐου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση