GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία: Κρέμασαν πανό κατά της Λεπέν στον Πύργο του Άιφελ

Μέλη της Greenpeace τοποθέτησαν το πρωί πανό με τις λέξεις «Liberté, Egalité, Fraternité» (Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη) στον Πύργο τ...


Μέλη της Greenpeace τοποθέτησαν το πρωί πανό με τις λέξεις «Liberté, Egalité, Fraternité» (Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη) στον Πύργο του Άιφελ προειδοποιώντας κατά μίας νίκης της ακροδεξιάς προεδρικής υποψήφιας Μαρίν Λεπέν στον δεύτερο γύρο των γαλλικών εκλογών της Κυριακής.
Αυτή η ενέργεια έχει ως στόχο «να προειδοποιήσει για τα σχέδια της Μαρίν Λεπέν και τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει για τις οργανώσεις , αλλά και πέραν αυτού», δήλωσε ο Ζαν-Φρανσουά Ζουλιάρ, γενικός διευθυντής της Greenpeace Γαλλία στους δημοσιογράφους.
«Liberté, Egalité, Fraternité: είναι περισσότερο επείγον να υπερασπισθούμε αυτές τις αξίες, που απειλούνται ιδιαίτερα από το Εθνικό Μέτωπο», πρόσθεσε ο Ζαν-Φρανσουά Ζουλιάρ.
«Η Greeenpeace ανησυχεί αυτούς τους καιρούς της αναζωπύρωσης των εθνικισμών στην Τουρκία, την Ουγγαρία...και των κινδύνων του περιορισμού του δικαιώματος του συνεταιρίζεσθαι. Εντάσσεται στην αποστολή μας να αντιταχθούμε», επέμεινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση