GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αφίσα της Πανσπουδαστικής για το ΠΑΣΟΚ που προκάλεσε αντιδράσεις - ΦΩΤΟ

Μια αφίσα της Πανσπουδαστικής, της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ, για τις φοιτητικές εκλογές προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΣΠ. Η...


Μια αφίσα της Πανσπουδαστικής, της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ, για τις φοιτητικές εκλογές προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΣΠ.
Η έμπνευση για την αφίσα προέρχεται από τη δημοφιλή ξένη σειρά «The Walking Dead», που παραφράστηκε σε «ΠΑΣΟΚing Dead» και σε αυτήν απεικονίζονται με μορφή ζόμπι η Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Μην τους αναστήσεις, στις φοιτητικές εκλογές ψηφίζουμε Πανσπουδαστική ΚΣ» γράφει η λεζάντα.
Η απάντηση της ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ
"Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ" επισημαίνει η ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ. |Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές. Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου" προσθέτει και καταλήγει:
"Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών! Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν!"

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.12 Μαΐ 2017, 9:00:00 π.μ.

    Η αφίσα της Πανσπουδαστικής του ΚΚΕ, εκτός της έλλειψης ουσιαστικών επιχειρημάτων, είναι και αντιαισθητική!
    Τώρα που βιώνουμε τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει και το ΚΚΕ, με τον πολυμέτωπο (;;;) αγώνα του, ότι δεν μπορεί να επικεντρωθεί στο στόχο που είναι να γκρεμιστεί ο συρφετός των κυβερνώντων.
    Τί μέλλον έχει αυτός ο τόπος με τέτοια νοοτροπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση