GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα αμοντάριστα πλάνα από τους πυροβολισμούς έξω από το Εφετείο και τα λόγια του δράστη - ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός επικράτησε έξω από το Εφετείο όταν λίγο μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, συγγενής ...


Πανικός επικράτησε έξω από το Εφετείο όταν λίγο μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, συγγενής του θύματος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στο αέρα.

Ο άντρας που οπλοφορούσε βγήκε από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αμέσως μόλις αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την δικαστική αίθουσα.

"Ο Μάριος με έχει αγγίξει πάρα πολύ. Βλέπω πραγματικά, δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Αισθάνομαι ότο θα γεράσουμε, θα πεθάνουμε, και δεν θα τον βρούμε. Ζητάει η μεγάλη μάνα μας να τον πάμε εκεί που πρέπει και εμείς δεν μπορούμε να τον βρούμε γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια. Τα λαμόγια, δυστυχώς, είναι παντού και γύρω μας, δυστυχώς. Ο Θεός όμως έχει άλλη γνώμη", ήταν τα λόγια του συγγενή του θύματος, και με αυτή την τελευταία φράση κάνει ένα βήμα πίσω, πυροβολώντας τρεις φορές στον αέρα, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ γύρω του υπάρχει αρκετός κόσμος.

Μετά τους τρεις πυροβολισμούς, αγκαλιάζει τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία, έντρομη από το σοκ της απερίσκεπτης ενέργειας του συγγενή της, και με δάκρυα στα μάτια του λέει: "Τι είναι αυτά τα πράγματα μωρέ; Τι κάνεις;"

"Δεν πειράζει θεία μου, ξαδερφούλα μου. Ηρέμησε. Ηρέμησε. Ηρέμησε, είπα", απαντάει ο θείος του 26χρονου θύματος.

Δείτε τα αμοντάριστα πλάνα από το περιστατικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση