GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία σύλληψη για τη ληστεία στη Γεωπονική Σχολή - Αναζητείται ο δεύτερος δράστης

Ο ένας από τους δύο δράστες, που χτύπησαν πριν από λίγη ώρα σε χρηματαποστολή εντός της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχε...


Ο ένας από τους δύο δράστες, που χτύπησαν πριν από λίγη ώρα σε χρηματαποστολή εντός της Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει συλληφθεί. Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, εντός και εκτός του χώρου του Πανεπιστημίου, για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί χτενίζουν όλη την περιοχή εντός της Γεωπονικής Σχολής, αλλά και τους γύρω δρόμους εκτός της σχολής, σε μία ακτίνα τριών χιλιομέτρων.
Υπενθυμίζουμε ότι, λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλα εισέβαλαν στο χώρο που βρίσκεται το ΑΤΜ, ακινητοποίησαν έναν υπάλληλο της χρηματαποστολής που εκείνη την ώρα γέμιζε το μηχάνημα και άρπαξαν τα χρήματα.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση