GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στη Σουηδία με καταγγελία Έλληνα ποδοσφαιριστή για απόπειρα δωροδοκίας

Στη δίνη ενός πρωτόγνωρου – για τα σουηδικά δεδομένα – σκανδάλου, βρίσκεται από σήμερα το σουηδικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, η σουηδική ...


Στη δίνη ενός πρωτόγνωρου – για τα σουηδικά δεδομένα – σκανδάλου, βρίσκεται από σήμερα το σουηδικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, η σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε την απόφαση να αναβάλει το προγραμματισμένο για σήμερα παιχνίδι ανάμεσα στην Γκέτεμποργκ και την ΑΪΚ, αφού υπάρχουν καταγγελίες για χειραγώγηση του ματς.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας Κένι Σταματόπουλος της ΑΪΚ, που το καλοκαίρι είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Europa League, κατήγγειλε ότι τον πλησίασαν για να έχει μειωμένη απόδοση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα σουηδικά ΜΜΕ, τα άτομα που "πλησίασαν" τον ποδοσφαιριστή, του ζήτησαν να μην παίξει όπως πρέπει, ενώ παράλληλα απείλησαν την σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της οικογένειας του.

Ο 37χρονος τερματοφύλακας ενημέρωσε αμέσως τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την ομοσπονδία και την αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για τις καταγγελίες.

Οι αρμόδιοι φορείς έχουν αποφασίσει προσωρινά ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των εμπλεκομένων, όμως η αναβολή είναι δεδομένη, όπως και ο λόγος που οδήγησε σε αυτήν.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση