GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΥΓΕ! Παυλόπουλος-Κοτζιάς δίνουν παράσημο σε μέλος της «Συμβουλευτικής» της χούντας...

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με πρόταση του υπουργού των Εξω...

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με πρόταση του υπουργού των Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά απένειμε στον  δημοσιογράφο  Νικόλαο Ι. Μέρτζο το μεγάλο παράσημο Ανώτερος Ταξιάρχης του Τάγματος του Φοίνικος.
Το Προεδρικό Διάταγμα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και η επίσημη απονομή του παρασήμου θα τελεσθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη 7η Ιουνίου 2017. ΄
Όμως την ακύρωση της απόφασης να τιμηθεί ο Νίκος Μέρτζος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητά η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» υπενθυμίζοντας τη δράση του  κατά τη διάρκεια της Χούντας.

«Η ολομέλεια της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη-ανοιχτή πόλη» καταγγέλλει την απόφαση απονομής του παράσημου Aνώτερος Tαξιάρχης του Tάγματος του Φοίνικος στον Νίκο Μέρτζο, άτομο με διακεκριμένη θητεία στο χουντικό παρακράτος και στην προβολή της δικτατορίας 1967-74. Η δράση του Ν. Μέρτζου είναι ευρύτατα γνωστή στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της χούντας ο Ν. Μερτζος διορίστηκε από τον Παπαδόπουλο μέλος της πρώτης «Συμβουλευτικής Επιτροπής» (1970). Τον επόμενο χρόνο εξελέγη απ’ το χουντικό μηχανισμό μέλος και εν συνεχεία γραμματέας και τέλος Β’ αντιπρόεδρος της δεύτερης «Συμβουλευτικής».
Η Συμβουλευτική Επιτροπή λειτούργησε ως βιτρίνα εκδημοκρατισμού του χουντικού καθεστώτος. Για τους παραπάνω λόγους η παράταξη «Θεσσαλονίκη ανοιχτή πόλη» ζητά την άμεση αποκατάσταση της δημοκρατικής τάξης με την ακύρωση της προαναφερθείσας απόφασης» σημειώνεται στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης.



«Από την δράση, όμως, του Μέρτζου παραλείπεται μια σημαντική »προσφορά» του στο Έθνος : Υπήρξε διορισμένο από τον Παπαδόπουλο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής, της «μικρής βουλής», ένα όργανο των δικτατόρων για την ψήφιση νομοσχεδίων της χούντας. Μάλιστα το 1971 ο δημοσιογράφος Νικόλαος Μέρτζος διατέλεσε γραμματέας της και συνέχεια αντιπρόεδρος της Β’ Συμβουλευτικής Επιτροπής. Δηλαδή υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος της δικτατορίας, η ηγεσία της οποίας καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά για εσχάτη προδοσία, γεγονός που αποσιωπάται σταθερά από το βιογραφικό του τιμώμενου κι όχι μόνο στην ανακοίνωση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Το γεγονός ότι υπήρξε «στενός εξ απορρήτων συνεργάτης των αειμνήστων Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή και Ευαγγέλου Αβέρωφ-Τοσίτσα και σύμβουλός του Πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη για τη Μακεδονία – Θράκη (1990-1993)» – σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΜΣ – δεν τον απαλλάσσει από το χουντικό παρελθόν του. Και εδώ είναι η αφελής απορία μου: Αυτή η μαύρη πτυχή δεν μετράει στην επιλογή της παρασημοφόρησής του από τον θεσμικό αρχηγό του κράτους, που κατά τεκμήριο προωθεί και τιμά τις αξίες της συνταγματικής τάξης και της Δημοκρατίας; Αλλά… ποιος θυμάται σήμερα τι έγινε πριν 50 χρόνια;» γράφει στη σελίδα του στο Facebook o δημοσιογράφος Χρίστος Ζαφείρης.

Ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζοντας την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας «τουλάχιστον άστοχη και προκλητική».
«Ο Νίκος Μέρτζος διετέλεσε, εκτός των άλλων, και διορισμένο από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής στην κυβέρνηση των συνταγματαρχών το 1970. Παρέμεινε στην επιτροπή και τα επόμενα χρόνια ως γραμματέας και β΄ αντιπρόεδρος. Ως ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης θεωρούμε την απόφαση του προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού Εξωτερικών, τουλάχιστον άστοχη και προκλητική Στη μνήμη των αγωνιστών της αντιδικτατορικής αντίστασης, των χιλιάδων ανθρώπων που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και κάποιοι έχασαν τη ζωή τους, ζητάμε την ακύρωση της απόφασης. Δεν είναι δυνατόν η Δημοκρατία να απονέμει συγχωροχάρτια σε εκείνους οι οποίοι επιβουλεύτηκαν την ελευθερία του ελληνικού λαού, ανάμεσα στους οποίους εξέχουσα θέση κατέχει ο Νϊκος Μέρτζος» αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

6 σχόλια

  1. ρε σαλτα και γαμηθειτε ηλιθιοι και αμορφωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είμαστε σε Πόλεμο και γίνεται Προδοσία η Ποινή Είναι στο Εκτελεστικό Απόσπασμα!

    Όλοι Αυτοί οι Ιδιοι λέγαν ότι "Βρισκόμαστε σε Οικονομικό Πόλεμο"! Στον Οικονομικό Πόλεμο τα Όπλα Είναι Αλλά (προς το παρόν) Είναι Οικονομικά!
    Όταν Σαυτόν τον Εθνικό Οικονομικό Πόλεμο γίνεται Προδοσία (που έγινε) Η Ποινή Είναι η Ιδια: Δίκη και Εκτέλεση!

    Τί ΔΕΝ Καταλαβαίνεται;;;;



    Σημ.: Ο Clausewitz έλεγε ότι ο Πόλεμος Είναι Πολιτική με Αλλά Μέσα!!! Και η Πολιτική Είναι .... Οικονομία δηλ. Χρήμα - Money - Buissens!!! Πόλεμος Εστί Οικονομία και Οικονομία Εστί Πόλεμος (Καπιταλισμός Ιμπεριαλισμός έλεγε κάποιος Marx Engels and Lenin!!!)!




    ----------- $$$$$$$$$$$$€€€€€€€€€€€€¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥£££££££££££@@@@@@@@@@@@@@@@@........





    Κ. Μητσοτάκης!


    Αυτές ΟΛΕΣ οι Πολιτικές Προσωπικότητες έφεραν την Χώρα τον Ελληνικό Λαό στο Βάθρο του Βόθρου!

    Ένα μόνο από τα πολλά καλά που έκανε Αυτή η "Πολιτική Προσωπικότητα": Επί Πρωθυπουργίας του κοιτάξτε πόσοι Έλληνες... Μετακόμισαν στο Εξωτερικό!
    Αυτές οι Πολιτικές Προσωπικότητες Στόχο και Σκοπό Έχουν Το Εξανδραποδισμό Του Ελληνικού Λαού! Τα Ίδια κάναν ΌΛΟΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ των Αποικιοκρατών στην Χώρα μας! Από τον ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ, το 50 το 60 μάλιστα επί της Αμερικάνικης Χούντας τα πράγματα έγιναν πιό "Εξυπνα" οι Δημοκράτες/Αριστεροί/Κουμουνιστές έπερνα πιο εύκολα το Εξιτήριο το Pasaporti για πιο γρήγορο... ξεφόρτωμα!!! Και Αντί για Έλληνες φέρναν κατά δεκάδες χιλιάδες "Οργανωμένα" τα Χουντοβασιλικά Σκατά Πακιστανούς και Φιλλιπινέζους για ένα ξεροκόματο! Ο Πειραιάς Αναστέναξε!!! Και ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΘΥΜΙΘΗΚΑΝ όλοι οι Ελληνες το Ρητό του 40/50 "Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς!!!" Ρίξαν ΜΑΎΡΗ ΠΈΤΡΑ όχι Στην Ελλάδα όχι Στον Εαυτό Τους ΑΛΛΆ ΣΑΥΤΌ ΤΟ ΛΑΚΕΔΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ κ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

    Αυτές ΌΛΕΣ ΟΙ "Πολιτικές Προσωπικότητες" Κατέστρεψαν την Ελλάδα ΤΩΝ Ελληνικό Λαό!

    Και Η Κατάρα Συνεχίζεται Μέχρι Σήμερα με το ψέμα και την Εθνική Προδοσία!

    Τι να πρωτοθυμηθώ τι να Ξεχάσω;;;;; Τον Εμφύλιο;; Της "Νόμιμες" Εκτελέσεις μέχρι τέλη του 50; Εξωρίες/Δολοφονίες;; Τα Χρωματισμένα Παιδιά που τους κόβαν το μέλλον Τους επειδή οι Γονείς Τους είτανε Αντάρτες Πατριώτες Δημοκράτες Αριστεροί Κουμουνιστές Πραγματικοί Ελληνες;;; Δολοφονικά Του Παρακράτους ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών;;; Την Χούντα;;; Την Κύπρο;; Το Σήμερα;;;;

    ΚΑΙ Έχεις την Παραφυάδα του Ανθελληνικού Πολιτικού Συστήματος την "Εκκλησία Της Αγάπης και Της Αλήθειας" να μοιράζουν .... φασολάδες!!!

    Φτού Σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βρώμικος πόλεμος τον δημοσκοπήσεων...

    Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα δεν έχουν σκοπό να καταδείξουν την αληθινή επιθυμία, αγωνία, και προσδοκίες του απλού πολίτη.. ΆΛΛΑ πως θα τον καθοδηγήσουν εκεί που τους έχουν δασκαλέψει αυτοί που καταστρώνουν το επόμενο σχέδιο... Κατά την ταπεινή μου γνώμη και γνώση είναι οι πιο βρόμικοι προπαγανδιστές του συστήματος ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΤΏΡΑ.

    Έκανα μια ερευνά που είναι απλή να την κάνει ο κάθε ένας /μια μας..

    Οι δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα γίνονται τηλεφωνικά ..Τι σημαίνει αυτό;; ότι αμέσως γνωρίζω το προφίλ του ερωτώμενου και συνδυάζω το τι θα ρωτήσω..π.χ...[[ αν είναι συνταξιούχος θα το βοηθήσω να μου πει το τι κακό και περικοπές έχει υποστεί, άνεργος το ίδιο , υπέρφορολογούμενος το ίδιο.. κ.τ.λ ]].. Όμως στα ΔΈΚΑ τηλεφωνήματα δεν μας λένε ότι δεν τους ΑΠΑΝΤΟΎΝ οι ΕΦΤΆ ΕΡΩΤΏΜΕΝΟΙ και το τι βρισιές τους ΛΈΝΕ...

    Το άλλο που διαπίστωσα είναι ότι όταν έπαιρνα τηλέφωνο στελεχών κομμάτων...[[[είναι εύκολο να τους βρείτε από της κατά τόπους νομαρχιακές τους ]] αν έπαιρνες 10 Συριζαίους και τους ρωτούσα αν τα πάει ΚΑΛΆ η κυβέρνηση έπαιρνα ΔΈΚΑ θετικές απαντήσεις ..Το αντίστροφο τώρα.. αν θα έπαιρνα ΔΈΚΑ Ν.Δημοκράτες και ρωτούσα αν τα πάει καλά η κυβέρνηση έπαιρνα ΔΈΚΑ αρνητικές απαντήσεις... ΑΥΤΌ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΛΈΓΕΤΕ ΆΠΑΤΗ ..

    Όμως δεν σταματήσαμε εκεί [[παρανομήσαμε]] για να μάθουμε που το πάνε όλοι αυτοί που φωνάζουν ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ και ΜΆΛΙΣΤΑ με πρωθυπουργό τον κ. Στουρνάρα!!!
    Ποιοι το φωνάζουν και μάλιστα και με την βοήθεια ξένων μυστικών υπηρεσιών;;; ΜΑ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ που έχουν ΥΠΟΓΡΆΨΕΙ μνημόνια 222 χαφιέδες βολεμένοι και ο κ. Λεβέντης που θέλει δημοκρατία~~μισθό βουλευτή 7.000 ευρώ τον μηνά και όλα τα προνόμια του πολιτικού άλλα τεχνοκράτες κυβερνήτες [ Η Γραφικότητα του σε όλο της το ΜΕΓΑΛΕΊΟ]..Ναι αυτό είναι το πλάνο Β! τον Γερμανικών δυνάμεων κατοχής που τους ΛΈΝΕ οι [[εθνοσωτήρες μας]] και δανειστές..

    Χρωστάμε μας ΛΈΝΕ τα παπαγαλάκια και τα μνημονικά τσιράκια τους από το πρωί μέχρι το βράδυ στα ΜΜΕ ΤΟΥΣ...Αλήθεια!!! αυτοί δεν χρωστάνε ΤΊΠΟΤΑ στην Ελλάδα ...
    Κάτι κατοχικά δάνεια τα ξεχάσαν ΌΛΟΙ έτσι εύκολα για τον μισθό του Γκάουλάιτερ βουλευτή;;...Για της υποδομές που ανατίναζαν φεύγοντας;;... για τους βιασμούς και της εκτέλεσης που έκαναν;..Για τον πλούτο που έπαιρναν από την Ελληνική ΓΗ επί κατοχής ;;...Ακόμα ΚΑΙ τα χρυσά δόντια τον ανθρώπων.. Και σας ερωτώ ευθέως ΟΛΟΥΣ σας έχουν καμιά διαφορά από την Τουρκική ΚΑΤΟΧΉ;; και γιατί μισούμε ΜΌΝΟ τους Τούρκους!!! ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΆΝΟΥΜΕ..

    Που είναι ο Πινόκιο πρωθυπουργός που φώναζε για τα κατοχικά δάνεια;; ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ υπογράφει μνημόνια 100 ετών και βάλε;;;;;;

    Που είναι η Αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Μητσοτάκη που ΜΑΣ ΛΈΕΙ ότι το κράτος έχει συνέχεια ==>>ΑΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΕΡΏΣΕΤΕ ΌΛΑ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΩ ΤΊΠΟΤΑ ΠΊΣΩ<<== Απλώς λέει αυτός θα ΦΤΙΆΞΕΙ ένα άλλο μείγμα ΔΗΛΗΤΗΡΊΟΥ για να τελειώσει τον Ελληνα.. Με τι συνταγή;; ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ Η με ΑΔΩΝΙ;;;...

    Ποιος την ζωή μας κυνηγά;;; Ποιος;;; Η Αστάθεια λένε, πια αστάθεια;; ΕΔΏ ο Πινόκιο τα έδωσε όλα για 100 χρόνια..,....Τον καμικάζι τρομοκράτη Ελληνα φοβούνται και επειδή το έργο αυτό θα παιχτεί σύντομα με της κατάσχεσης και θα ΑΥΤΟΑΝΑΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΦΤΩΧΟΊ άνθρωποι μαζί με τα παιδιά για να μην τους παραδώσουν τα σπίτια τους, θελουν να δουν τι αντίστασης μας έχουν απομείνει.. ΔΙΌΤΙ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑΣ ΜΑΦΙΑΣ να ΜΗΝ πιάνουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ.. έτσι θα ξεκινήσουν από τους φτωχούς ανθρώπους ΤΆΧΑ για να πάνε ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;.... ΕΝΏ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΕΊΔΕΙ ΤΟ ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΟ...

    ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ ΛΈΓΕΤΕ ΕΛΛΆΔΑ..ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΉ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΆΝΕ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΧΈΡΙ ΧΈΡΙ....


    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρέ Κοτζιά ο Μέρτζος δεν είτανε ο CEO του "Ελληνικός Βοράς";;
    Ξέρεις αυτήν την φημηρίδα;; Ρέ σύ μήπως έχεις σπογγόδει εγκεφαλοπάθεια;;

    Καλά έλεγε ο Χαρίλαος τόσο για σένα όσο και για τον Μιμάκο!

    Και να το θυμηθείς ΕΣΑΣ (ΕΜΑΣ) ΘΑ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΠΗΛΟΎΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΙΑ τα Ξενόφερτα Λακέδικα Αποικιοκρατούμενα ΣΚΑΤΑ Της Χώρας!

    Να Το Θυμηθείς! Ασχέτως της Σπογγόδεις Εγκαφαλοπάθειας Σου! Άλλαξε Γιατρό όχι μόνο Εσύ αλλά και ο γλυφιτζουριάκιας ο Alexis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ!


    Σου Είπαν Ψέματα Πολλά
    Ψέματα Σήμερα Σου λένε Ξανά
    κι Αύριο Ψέματα Ξανά θα σου πουν.
    Ψέματα σου λένε οι Εχθροί Σου
    μα κι οι Φίλοι Σου με Ψεύτικες Αλήθειες Σε κοιμίζουν.
    Ψεύτικη δόξα σου τάζουν οι ΨΕΥΤΕΣ
    μα κι οι Φίλοι Σου σού κρύβουν την Αλήθεια.
    Πού Πας με Ψεύτικα ΟΝΕΙΡΑ;
    Πού Πας με Ψεύτικα ΟΝΕΙΡΑ;
    Καιρός ΝΑ σταματήσεις
    καιρός ΝΑ τραγουδήσεις
    καιρός ΝΑ κλάψεις και να πονέσεις
    καιρός ΝΑ Δεις.
    Καιρός ΝΑ παλέψεις.
    Καιρός ΝΑ Αντισταθείς.
    Καιρός να Επαναστατήσεις για ΝΑ Ζήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ Αφιερώνουμε ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!


    Θα γράψω ένα Τραγούδι να το λες, όταν θα κλαις
    Κουράστηκα να κλείνω τις πληγές, τις ανοιχτές
    Το ξέρεις δυο φορές Αγάπησα
    Μα εσύ μονάχα δύο Κυριακές
    Δε θέλει η Καρδιά Συναλλαγές

    Άσε με ήσυχο, πήγαινε, μα καλά Είμαι ΕΓΩ
    Για ό,τι αγαπώ μονάχος μου θα Πολεμώ
    Κι αν δε σου ταίριαξα, Παιχνίδι σου δε θα γενώ
    Πήγαινε, μα καλά Είμαι ΕΓΩ!

    Ξημέρωσα και πάλι στα στενά και χάθηκα
    Κρατούσα τις κουβέντες φυλαχτό, Πικράθηκα
    Τα ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ κι Αυτά ήταν Δανεικά
    Που είχες ακούσει κάποιον να σ’ τα λέει
    Τη λέξη «σ’ Αγαπώ» Σιχάθηκα!!!

    Άσε με ήσυχο, Πήγαινε, μα καλά Είμαι ΕΓΩ
    Για ό,τι αγαπώ μονάχος μου θα Πολεμώ
    Κι αν δε σου ταίριαξα, Παιχνίδι Σου δε θα γενώ
    Πήγαινε, μα καλά είμαι ΕΓΩ!!!





    Υ.Γ. Φίλε Μανώλη!

    Το κατέβασμα της σημαίας Του Εχθρού Της Ανθρωπότητας μαζί με τον Σιάντα Σε Άφησε Στην Ελληνική Ζωντανή Ιστορία! Άλλωστε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΟΙ! Όπως και η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΟ! ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΕΑΜ/ΕΛΑΣ!

    Αλλά Μανώλη να σε ρωτήσω κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να το ξέρεις καλύτερα από πολλούς:

    ΑΥΤΟΙ ΈΧΟΥΝ και ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ;;;;;;;;;

    Τα ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ (και ξέρεις αυτήν την έννοια/φράση!!) ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΤΑΣΩΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ- Ουδείς Άλλος!!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ- Απλός ΟΡΚΟΣ ΖΩΗΣ!!!



    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ κ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση