GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΡΕΠΕ να πάει ή όχι ο Μητσοτάκης στον Αυτιά...

Panagiotis Kostoulas    Δεν έπρεπε λέει να πάει ο Μητσοτάκης στον Αυτιά γιατί η εκπομπή του είναι λαϊκίστικη. Πραγματικά, όλη η ουσία τ...

Panagiotis Kostoulas  
Δεν έπρεπε λέει να πάει ο Μητσοτάκης στον Αυτιά γιατί η εκπομπή του είναι λαϊκίστικη.
Πραγματικά, όλη η ουσία της παθογένειας του "ευρωπαϊκού μετώπου" σε μια φράση.
Παλιότερα μάλιστα θυμάμαι ότι πάλι είχε γίνει ντόρος όταν ο Μητς είχε δώσει μια συνέντευξη στην Τατιάνα.
"Μα στην Τατιάνα; Κελ ντεκαντανς!" αναφώνησε έμπλεο οργής το μεταρρυθμιστάν.
Εξ όσων φαίνεται για ορισμένους ανθρώπους η πολιτική είναι απογευματινόν τεΪον σε πάνελ βιβλιοπαρουσίασης Νίκου Δήμου στον Ιανό μετά ανταλλαγής αλληλοσυγχαρητηρίων για την γαματοσύνη των συγκεντρωμένων.
Είναι κι αυτό μια άποψη, αλλά αφ ης στιγμής διεκδικείς την εξουσία για να αλλάξεις τη χώρα και δεν προτίθεσαι να γίνεις ποδοβρέχτης και σκατοχέρης άστο καλύτερα.
Εάν κάποιοι θεωρείτε ότι ένας υποψήφιος πρωθυπουργός έχει το περιθώριο να αφήσει μια εκπομπή που -μας αρέσει δεν μας αρέσει- τη βλέπει 1.000.000 κόσμος κάθε σαββατοκύριακο να μονοπωληθεί από τον Καζακη, την Ζωή και τον Μάκη Μπαλαούρα τότε βράσε ρύζι.
Εκτονώστε τις -θεμιτές- ελιτίστικες τάσεις σας στα Social media (κι εγώ το κάνω). Όταν αποφασίσετε όμως να μπείτε στη μάχη τότε το Dress code περιλαμβάνει γαλότσα.
Λαϊκός μεταρρυθμισμός. Αυτό χρειάζεται η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση