GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ από τον Χρυσόγονο! Αχρείαστα (και κάποια αντισυνταγματικά) τα μέτρα...

Για επώδυνα και αχρείαστα που μας επιβάλλουν οι δανειστές έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. «Η συμφωνία είναι ε...


Για επώδυνα και αχρείαστα που μας επιβάλλουν οι δανειστές έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.
«Η συμφωνία είναι επώδυνη, όπως ήταν επώδυνες και όλες οι προηγούμενες» είπε μιλώντας στο «Ε» και χαρακτήρισε την λογική των δανειστών τιμωρητική.
«Είναι μια στοχευμένα τιμωρητική λογική και μας επιβάλλουν μέτρα που από δημοσιονομικής άποψης είναι αχρείαστα, διότι από τη στιγμή που είχαμε πιάσει το 2016 πρωτογενές πλεόνασμα 4,2% έναντι στόχου 0,5%, η κοινή λογική θα έλεγε να μας δώσετε ένα μορατόριουμ και να μην πάρουμε άλλα μέτρα πχ για τους επόμενους 12 μήνες» σημείωσε και επεσήμανε στη συνέχεια:
«Τα μέτρα είναι επώδυνα και αχρείαστα από δημοσιονομικής άποψης και είναι αμφίβολο εάν κάποια από αυτά είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα».
Για το χρέος ο κ. Χρυσόγονος τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο και παράλογο η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόϊμπλε να οδηγήσουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία επειδή δεν θα τα βρίσκουν με το ΔΝΤ σε ό,τι αφορά την ελάφρυνση του χρέους. Δεν στέκει. Η ελάφρυνση του χρέους πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει. Αργά ή γρήγορα συμφέρει και τους δανειστές να ελαφρύνουν το χρέος, προκειμένου να αποπληρωθούν για μέρος του χρέους μέσω της αναχρηματοδότησης της χώρας από τις αγορές».
Επίσης, ο κ. Χρυσόγονος ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια η κυβέρνηση απορροφήθηκε στις διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα να μην έχουν προχωρήσει οι αλλαγές στο κράτος. «Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να τρέξει και θα κριθεί από τα αποτελέσματα του έργου της», πρόσθεσε.

2 σχόλια

  1. Μα τι λέτε τώρα;;
    Η φώτο στο κείμενο σας εστί ο ... Δούριος Ιππος του Α.Α. (Αριστερού Αλέξη)!!!

    Και θα το δείτε όχι μόνο εσείς αλλά και οι τυφλοί και οι αόματοι!

    Θα δείτε ότι ο Σόι Μπλε θα έρθει από μόνος του στα 4 ή 5 και θα ζητήσει Μείωση Χρέους τουλάχιστον 74%!!!

    Το ΔΝΤ θα παραδεχθεί Οικτρά το μαθηματικοαριθμητικό λάθος του και θα μας επιστρέψει κοντά στα 185 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς με ισολογισμό Ευρώ την 20/2/2009 (άλλοι λένε για 176 με 181 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς)!!!

    Μάλιστα μεγάλα παγκόσμια Funds & Banks δηλώνουν το λάθος στον υπολογισμό τους τουλάχιστον στα ομόλογα και Σπρένς και ακούγεται ότι θα επιστρέψουν με αναδρομή μαζί με επιτόκιο του 5% γύρω στα 145 Δισεκατομμύρια $ (άλλοι μιλούν για 148 Δισεκατομμύρια και επιτόκιο 5.25%!)!!

    Αυτός ο Δούρειος Ιππος του Εlex ανάγκασε να γονατήσουν στα 4 όλοι Τους!

    Από Δευτέρα στην Κουμουνδούρου η λαοθάλασσα που θα σχηματιστεί για αιτήσεις μέλους στο Κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ θα φθάνει μέχρι τα Ταμπούρια!
    Ακούγεται ότι η ΑΝΕΛΕΗΤΗ μαζί με τον Χαμμένο θα προσχορήσουν στον ... Elex!!! Αναμένουν μάλιστα και τον Κυριακούλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τέτοιο δεν έλεγε και ο κ Κασιδιάρης πριν το "επεισόδιο" με τον κ Δένδια που τράβηξε την προσοχή μας στον διαπληκτισμό και μακρυά από τα...λεγόμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση