GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσία και Κίνα ανησυχούν για την εκτόξευση του πυραύλου της Βόρειας Κορέας

Η Ρωσία και η Κίνα «ανησυχούν για την κλιμάκωση των εντάσεων» στην κορεατική χερσόνησο μετά την εκτόξευση ενός πυραύλου από τη Βόρεια...


Η Ρωσία και η Κίνα «ανησυχούν για την κλιμάκωση των εντάσεων» στην κορεατική χερσόνησο μετά την εκτόξευση ενός πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα σε παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ, ανακοινώθηκε σήμερα από το Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πουτιν και ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ «συζήτησαν λεπτομερώς την κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο» στη διάρκεια συνάντησής τους στο Πεκίνο και «τα δύο μέρη εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κλιμάκωση των εντάσεων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε έναν βαλλιστικό πύραυλο την Κυριακή Η Διοίκηση Ειρηνικού των ΗΠΑ υποστήριξε ότι ο πύραυλος δεν ήταν διηπειρωτικός, ενώ ο υπουργός Άμυνας της Ιαπωνίας έκανε λόγο για νέου τύπου πύραυλο.
Ο πύραυλος πάντως, ταξίδεψε για 700 χιλιόμετρα και έφτασε σε ύψος 2.000 μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση