GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα επεισόδια και η φωτιά στα Εξάρχεια ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν ξαφνικά σε αστυνομικο...


Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν ξαφνικά σε αστυνομικούς των ΥΜΕΤ που βρίσκονταν παραταγμένοι έξω από τα κεντρικά ξενοδοχεία της πλατείας Συντάγματος.
Η συγκεκριμένη διμοιρία ήταν απομονωμένη γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να τους επιτεθούν με πέτρες και καδρόνια, αλλά και βόμβες μολότοφ.
Η αστυνομία προχώρησε σε χρήση χημικών για να τους απωθήσει.





πηγή φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Παράλληλα, άλλα άτομα πέταξαν πέτρες σε βαν τηλεοπτικού σταθμού στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ επεισόδια έγιναν και στην Ομόνοια.

Λίγη ώρα μετά το συλλαλητήριο, ξέσπασε φωτιά σε πάρκινγκ στα Εξάρχεια, που βρίσκεται δίπλα από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αστέρα Εξαρχείων, στην οδό Πουλχερίας.
Τρία αυτοκίνητα έχουν καεί, ενώ άλλο ένα έχει υποστεί ζημιές.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι πριν από τη φωτιά, ακούστηκε έκρηξη.






Το συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο το οποίο συζητείται στη Βουλή και θα ψηφιστεί αύριο.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά στην Πατησίων από το ύψος της Βερανζέρου και μπροστά από το Μουσείο.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του συντονισμού των πρωτοβάθμιων σωματείων: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ αποφασισμένοι να παροτρύνουμε όλο τον κόσμο να βγει στους δρόμους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν με τον συντονισμό των πρωτοβάθμιων σωματείων για μια πραγματική μάχη σήμερα κι αύριο απέναντι στο επαίσχυντο 4ο μνημόνιο».


Στη σημερινή γενική απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ συμμετείχε και η ΠΟΕΔΗΝ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα του Πολυνομοσχεδίου. Τα μέλη της Ομοσπονδίας συγκεντρώθηκαν στις 10 στα κεντρικά γραφεία, ενώ στις 11.00 ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ αξιώνουν την πρόσληψη πρόσθετου προσωπικού και την αύξηση της χρηματοδότησης των νοσοκομείων. Ειδική μνεία, τέλος, κάνουν στην ανάγκη διατήρησης του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας. Στις φωτογραφίες του enikos.gr από την πορεία της ΠΟΕΔΗΝ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Γιαννάκος, κρατάει ένα γαϊτανάκι στο οποίο απεικονίζονται η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και οι επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση