GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή Έλληνας ηθοποιός

Η είδηση του θανάτου του Έλληνα ηθοποιού «έπεσε σαν κεραυνός» στον καλλιτεχνικό χώρο. Έτσι ξαφνικά «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σκορ...


Η είδηση του θανάτου του Έλληνα ηθοποιού «έπεσε σαν κεραυνός» στον καλλιτεχνικό χώρο. Έτσι ξαφνικά «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σκορπίζοντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Ο λόγος για τον Γιάννη Κρανά.

Η Μαίρη Ραζή έγραψε στο Facebook: «ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΝΑ. Πέθανε ο εξαιρετικός συνάδελφος και καλός άνθρωπος Γιάννης Κρανάς! Έσκασα νυχτιάτικα. Τελευταία τον είδα στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια στο έργο του Κώστα Μουρσελά "Ω τι κόσμος μπαμπά". Ήταν υπέροχος κι ευτυχώς που του το 'πα για να 'χω μια ωραία ανάμνηση μαζί του. Γλυκέ και όμορφε Γιάννη καλό σου ταξίδι!».

«Τον γνώρισα στο θεσσαλικό θέατρο δουλέψαμε μαζί στο Πειρασμό του Ξενόπουλου από τα πιο καλά παιδιά που γνώρισα στο θέατρο. Τώρα έμαθα πως έφυγε από κοντά μας τι κρίμα! Γιάννη μου καλό ταξίδι», έγραψε ο Νίκος Γιάννακας.

Ο Γιάννης Κρανάς σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και στην Δραματική Σχολή του Θεάτρου Tέχνης.
Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο Προσκήνιο, το Θέατρο Εξαρχείων, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.: Λάρισας, Κρήτης, Αγρινίου, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Πάτρας, το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου με διάφορους σκηνοθέτες.
Εργάστηκε στο θέατρο ως επαγγελματίας ηθοποιός για 30 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση