GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστη ηθοποιός μιλά για τις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου της

«Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να β...


«Για να είναι γλυκιά η ζωή, για να επιβιώσουμε και για να μην υποφέρουμε, είναι πιθανό να κλείνουμε τα μάτια σε κάποια πράγματα και να βλέπουμε μόνο τα ωραία. Μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιούμε ότι είμαστε περιτριγυρισμένοι από άτομα που δεν είναι αναγκαστικά καλά για εμάς» είναι μερικά από τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, αναφορικά με το διαζύγιό της με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ.

«Εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν εντελώς χαμένη. Ό,τι είχα χτίσει, εκλάπη μέσα σε λίγες στιγμές την επομένη του διαζυγίου. Μετά από μία σχέση είκοσι χρόνων, έπρεπε να ξαναφτιάξω τη ζωή μου» συμπλήρωσε η Μπελούτσι σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, στο περιθώριο των τελετών έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο θα είναι οικοδέσποινα.

Η 52χρονη λέει ότι την πρώτη φορά στις Κάννες το 2003, δεν κατάφερε να απολαύσει την εμπειρία της γιατί αισθανόταν περισσότερο άγχος παρά χαρά. Αυτή τη φορά λέει ότι θέλει να διασκεδάσει και να ζήσει τη στιγμή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση