GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Κοτζιά-Άιντε για το Κυπριακό στην Αθήνα

Με πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση με τον ειδικό σύμ...


Με πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση με τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Άιντε.

Ο Νίκος Κοτζιάς επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικώς με τον Έσπεν Μπαρθ Άιντε και τον προσκάλεσε στην Αθήνα, όπου και θα τον δεχθεί.

1 σχόλιο

  1. Hey Nik!
    Diabasa auto.....

    Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Χαμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρέστη στην τελετή παραλαβής των λειψάνων 17 Ελλήνων στρατιωτικών, πεσόντων και αγνοουμένων στη Μεγαλόνησο που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.


    Εσύ δεν πήγες;;;;; Δεν βλέπω το Όνομα σου! Και εάν δεν πήγες γιατί δεν πήγες;;; Έπεφτε μακριά η ... Λευκωσία;;; Θέλω να πιστεύω ότι ο Διάολος του ηλεκτρονικού τυπογραφίου ξέχασε το όνομα σου! Αλλιώς θα σε πάρει ο Διάολος! ΟΚ Mister Nik???


    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση