Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Βαρουφάκη! «Ο Τσίπρας μου είπε να φοβάμαι νέο Γουδή...»


  «Ο Αλέξης Τσίπρας το καλοκαίρι του 2015 μου είπε ότι έπρεπε να φοβάμαι ένα νέο Γουδή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο VICE.
  Όπως ανέφερε, θεώρησε ότι η συγκεκριμένη δήλωση ήταν μια μορφή απειλής, μια μορφή προτροπής να φοβηθεί για να συμπαραταχθεί στην απόφαση συνθηκολόγησης.
  «Δεν το πίστεψα ποτέ. Περιμένω να γίνει Ειδικό Δικαστήριο, θα πάω με τα στοιχεία μου», πρόσθεσε.
  Αναφορικά με το δημοψήφισμα ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι είχε πει στον Πρωθυπουργό ότι δεν πρέπει να προχωρήσει, αν είχε αποφασίσει να συνθηκολογήσει και πως του είχε προτείνει να βγάλει έναν λόγο, τον οποίο είχε ετοιμάσει ο ίδιος.
  Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είχε πει στον κ. Τσίπρα: «Μην βγάλεις στον δρόμο τον κόσμο μας, μην τους ενεργοποιήσεις συγκρουσιακά σε ένα δημοψήφισμα με στόχο να χάσουμε».
  «Αλλά μου απάντησε πως δεν μπορούσε να πει στον κόσμο ότι θα συνθηκολογήσει», πρόσθε
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  3 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 20 Μαΐ 2017, 4:31:00 π.μ.

  Το κατάφεραν και αυτό {οι πολιτικοί μας } εγώ τους αποκαλώ γιουσουφάκια , ο κόσμος να μην τους δίνει πλέον καμία σημασία και να παρακολουθεί ένα τηλεπαιχνίδι στην συγκεκριμένη περίπτωση το SURVIVOR...

  Η άλλη εξισώσει είναι ότι να παρακαλάνε όταν και όποτε γίνουν εκλογές να μπορεί το πολιτικό σύστημα να κάνει μια καλή ΝΟΘΕΊΑ ..

  Διότι αν δεν καταφέρουν να κάνουν ΝΟΘΕΊΑ, η ψήφος ΤΟΥ κόσμου αν δεν την νοθεύσουν ξαναλέω θα είναι ψήφος ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΊΚΗΣΗΣ προς ΟΛΟΥΣ.. ιδικά σε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ---του ΠΑΣΟΚ με το νέο φερετζέ Δημοκρατική Παράταξη κάποιοι ΤΟ θυμούνται και ως ΕΛΙΑ ήταν ο πρώτος φερετζές τους ..το--ΚΚΕ το όποιο και αυτό θέλει ευρώ, αλλά όχι Ευρωπαϊκή ένωση, ΝΑΤΟ κ/τ/λ.. άλλα με όλες της συστημικες γαρνιτούρες που για μερικούς εξασφαλίσουν τον καλό μισθό,με την ίδια κασέτα ..

  Και ερωτώ εγώ ο βλάκας και που κάνουν μια μέρα απεργία τι έχουν αλλάξει στα 7 χρόνια κατοχής !!!

  Η Νέα δράση που λέγετε και Νέα δημοκρατία πως θέλει την Ελλάδα;;;Η Ελλάδα για να λέμε αλήθειες πέθανε ως χώρα, την θελουν ως μια πολύπλευρης πολυεθνικής όσο και να θελουν να χαϊδεύουν αυτιά ΟΙ νέο ΣΩΤΗΡΕΣ, Κούλης και SIA...

  Όλοι Προσπαθούν να περάσει το καλοκαίρι να οικονομήσουν από τον τουρισμό οι πολυεθνικός τους και θα το πάνε λάου- λάου διοτι φοβούνται το ατύχημα μιας Εξέγερσης εν μέση καλοκαιριού...Στην { Χώρα } και όσοι πολιτικοί κλαίνε ιδικά για την μεσαία τάξη δεν είναι μόνο ψεύτες ,αλλά και ΆΤΙΜΟΙ από όλες της πτέρυγες της βουλής...

  Δεν καταλαβαίνουν οι μπουνταλάδες της μεσαία τάξης ότι δεν τους ΘΈΛΟΥΝ!!!!Θέλουν να γίνουν όλα υπέρκαταστήματα, υπέρδικηγορικά γραφεία, υπέρκέτερινγκ, υπέρτάξη κ.τ.λ ...ΌΛΟΙ ΘΈΛΟΥΝ ΥΠΈΡ ΕΝΑΝ μεγάλο υπερσυγκεντρωτισό και ένα [κράτος..>ας το λέμε ακόμα έτσι} χωρίς κανένα κοινωνικό πρόσημο για ΚΑΝΈΝΑ..

  Ακόμα και τα καταστήματα τον φυλακών ΘΈΛΟΥΝ να έχουν ιδιωτικούς σεκιούριτι , να γίνουν τα νοσοκομεία ΕΝΑ καρτέλ, τα συνεργεία οχημάτων ΈΝΑ καρτέλ, τα ξενοδοχεία ΕΝΑ καρτέλ, η αγροτική γη ΈΝΑ καρτέλ, ΔΕΗ -ΝΕΡΌ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ένα ΚΑΡΤΈΛ ...Να τα αρπάξουν ΟΛΑ χωρίς να δώσουν ΤΊΠΟΤΑ και με την βοήθεια {του κράτους..>ας το λέμε ακόμα έτσι} διοτι θα χρεώνουν φόρους, θα κόβουν μισθούς σύνταξης, όπως θελουν και όποτε το θελουν...έτσι θα καταχρεωνόσουν το 95% του πληθυσμού ώστε να τα αρπάξουν με πρόσχημα το ΧΡΕΟΣ και ΜΕ το υπέρ όπλο που λέγετε 3,5% πλεόνασμα θα διαλύσουν ΤΑ ΠΆΝΤΑ ...Και μετά θα αρχίσει ΈΝΑ νέο παραμύθι, ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλον [το έχουν ξεκινήσει από τώρα]= >+ΑΥΤΆ ΤΑ ΜΕΤΡΆ ΔΕΝ ΤΑ ΠΉΡΑ ΕΓΏ!! ΆΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΙ {{ΆΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΛΈΜΕ ΈΤΣΙ ΑΚΌΜΑ}} ..ΈΧΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ!!! ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΤΟ ΠΆΤΕ??...

  Όπως ξέρουμε ΚΑΛΆ και τον ρόλο της Χρύση Αύγη=> που είναι οι δραγάτες ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΝ ...Είναι αυτοί που επιθυμούν να ελέγχουν με τα εργολαβικά -δουλικά γραφεία τους την εργασία, να ελέγχουν όλη ΤΗΝ παρανομία, από την πορνεία , τα ,ναρκωτικά,τα ανθρώπινα όργανα, τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ , το ΣΤΡΑΤΌ, την ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ της ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ, κ.τ.λ ΠΆΝΤΑ με την κάλυψη του ΥΠΈΡ ΚΑΡΤΈΛ {του κράτους..>ας το λέμε ακόμα έτσι ακόμα }...

  ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ ... Σήμερα ΥΠΆΡΧΟΥΝ 200 ΑΝΤΊ-μνημονικά κόμματα, κινήματα ΑΛΛΆ δεν έχουν μια γραμμή, ένα σχέδιο , μια λύση..Φταίει ο ΛΑΟΣ;; ναι.. ΔΙΌΤΙ δεν έχει αντίδραση ακόμα -ακόμα και με θανατηφόρα χτυπήματα ..

  Ακούν ακόμα το αφήγημα που τους ΛΈΝΕ ..ότι τους εκβίαζαν οι ΤΟΚΟΓΛΎΦΟΙ {είναι και ο μισθός που παίρνουν ως βουλευτές} Ο Κουλης ΘΑ ΘΑ ΘΑ τηρήσει την συνέχεια του κράτους ... ΕΕΕΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΤΎΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ;;;;

  Υ.Γ ..Σήμερα μου είπε ένας συν άνθρωπος: ότι έχω και δε έχω είναι ένα σπίτι 80 τ.μ την γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου , το δάνειου του σπιτιού το έχω ξεχρεώσει πάνω από 1.5% φορά, τώρα ΧΡΩΣΤΏ ακόμα 20.000 ευρώ.. ΔΕΝ έχω δουλέψει με κανονικό μισθό ΕΔΏ και τέσσερα χρόνια ΟΜΩΣ περιμένω με λαχτάρα να έλθουν να με βγάλουν έξω ακόμα και με ηλεκτρονικό πλειστηριασμό... άλλα έλα μα δεις κάτι: {είχε τοποθετήσει πάνω από τέσσερα κιλά εκκριτικά και τους περιμένει ..να βάλει στο σπίτι του όσο πιο πολλούς μπορεί για να του το πάρουν με εκρηκτική μουσική }..

  ΤΕΛΟΣ Η ΠΟΛΊΤΙΚΗ/ΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΆ ΖΉΤΩ ΤΟ SURVIVOR

  Uros.

  Ανώνυμος είπε... 20 Μαΐ 2017, 10:27:00 π.μ.

  ΘΕΜΑ: "ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ"

  Κύριε Προκόπη Πουλόπουλε!

  Τι μας λέτε τώρα; Σε ποιά σελίδα του 4 Μνημονίου είναι και αυτό;;
  Διότι ακούγεται ότι "Δωρητές Οργάνων" από Ζωντανούς έναντι τιμής μεταξύ 2χα-φ/4 έως φ/4-(3δ/2φ)Ζ εγκρίθηκε από την Λακεδοβουλή σας από το 2 Μνημόνιο! Μήπως τροποποιηθεί με το 4 Μνημόνιο τίποτα;; Διότι ακούγεται ξανά ότι Ψηφίστηκαν/Εγκρίθηκαν αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" μεταξύ των ηλικιών 30 με 42 για 75% των οργάνων τους για τους άνδρες και 36 με 48 χρονών για της γυναίκες και για το 65% των οργάνων τους!

  Πάντως μεγάλη επιτυχία είχε ο Αλέξης μας που απέκρουσε προς το παρόν στο 4 Μνημόνιο την έντονη "Επιθεση" που είχε θέλοντας να επιβάλλουν οι Ξένοι (ΔΝΤ/founds/banks/E.E.) και αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" και ηλικίες κάτω των 18 χρονών! Συγκεκριμένα στην σελίδα 586 παράγραφος 4b (στα αγγλικά) γράφουν για αρρενες από 9 έως 16 ετών το 15% των οργάνων τους και για κορτσόπαν από 12 έως 17 ετών το 10% των οργάνων τους!

  Από ότι βλέπουμε χρειάζονται φρέσκο πράγμα οι Νεκρόφιλοι!

  Ευτυχώς όμως που ο Αριστερός Αλέξης μας Αντιστάθεικε γενναία και μπλοκάρε την σελ. 586 παράγραφος 4b! Διότι ο Κυριάκος τι θα έκανε;;

  Εσύ Κύριε Προκόπη Συνταγματολόγε γιατί δεν το λές;;

  Προκόπιε τα Μακαρόόόόόνια να ναι ΜΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

  Ανώνυμος είπε... 20 Μαΐ 2017, 11:49:00 π.μ.

  Φίλε Γιάνη ή Γιάννη!

  Καλά σου είπε ο Αλέξης μας ότι πρέπει να φοβάσαι όχι μόνο εσύ αλλά όλοι και ο Αλέξης μας! Διότι οι καλές νοικοκυρές έχουν όλες τους στην κουζίνα τους ένα με δύο Γουδιά!
  Διότι στο Γουδί ή Γουδή (όπως Γιάννης ή Γιάνης) βάζουν π.χ. μπαχαρικά, ή άλλα ... διάφορα και με το ... στυλιάρη τα τρίβουν ή κτυπούν μέχρι να γίνουν σκόνη ή πελτές!

  Μάλιστα ο Ελληνικός Λαός έχει ένα Παμπάλαιο Γουδί/Γουδή (το έχουν ιδιαίτερα οι Πόντιοι/Ιωνες)!- για να είναι εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΣΑΣ!

  Είναι Τόσο μεγάλο σαν ... Πυθάρι και χωράνε μέσα 2-3ις του μπόι σας!!!

  Κάτι ξέρει όχι μόνο ο Αριστερός Αλέξης μας όσο και ο ολίγον Αριστερός Κυριακούλης μας μάλιστα ο Χαμμένος όλο φωνάζει και λέει ότι "εγώ δεν ... χωράει μέσα!"! Που να ήξερε ο φίλος μας ο Χαμμένος!!!

  Που να ξέρατε ΌΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

  Item Reviewed: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Βαρουφάκη! «Ο Τσίπρας μου είπε να φοβάμαι νέο Γουδή...» Rating: 5 Reviewed By: Press- gr