GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Ψηφίσαμε τα μέτρα, τώρα δικαιούμαστε ρύθμιση του χρέους

Μήνυμα στους δανειστές ότι πλέον είναι στιγμή να τηρήσουν και εκείνοι τις δεσμεύσεις τους και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού...


Μήνυμα στους δανειστές ότι πλέον είναι στιγμή να τηρήσουν και εκείνοι τις δεσμεύσεις τους και να σεβαστούν τις θυσίες του ελληνικού λαού, εξέπεμψε ο πρωθυπουργός, μετά την υπερψήφιση των νέων μέτρων στην Βουλή το βράδυ της Πέμπτης.

 «Με το αποτέλεσμα και της σημερινής ψηφοφορίας η Ελλάδα έχει τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα. Τώρα είναι η μπάλα στο γήπεδο των δανειστών. Είναι η σειρά τους να τηρήσουν και αυτοί τις δεσμεύσεις τους, στο ακέραιο όπως κάναμε κι εμείς. Αναμένουμε και δικαιούμαστε , από τη συνεδρίαση του Eurogoup της ερχόμενης Δευτέρας, μια απόφαση για τη ρύθμιση του ελληνικού δημόσιου χρέους που θα είναι αντίστοιχη των θυσιών του ελληνικού λαού», δήλωσε αμέσως μετά την ψηφοφορία στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Εν τω μεταξύ, τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ότι με τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος το καλοκαίρι του 2018, η Ελλάδα θα μπορέσει να στηριχθεί εκ νέου στις δικές της δυνάμεις από οικονομικής απόψεως, προβάλλει η βελγική εφημερίδα «De Morgen» σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Επεισόδια στην Αθήνα αλλά: "Η Ελλάδα θα μπορέσει να σταθεί του χρόνου και πάλι στα δικά της πόδια"».
Σε άλλο ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας υπό τον τίτλο «Η ελληνική Βουλή εγκρίνει τα νέα μέτρα λιτότητας» αναφέρεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους προκειμένου η Ελλάδα να μπορέσει να βγει στις αγορές και να ανακάμψει οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση