GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικό και στρατιωτικό στο Μιλάνο

Ένας άντρας μαχαίρωσε χθες έναν στρατιωτικό και έναν αστυνομικό στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου, της δεύτερης σε πληθυσμό...


Ένας άντρας μαχαίρωσε χθες έναν στρατιωτικό και έναν αστυνομικό στον κύριο σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου, της δεύτερης σε πληθυσμό πόλης της Ιταλίας, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας ωστόσο ότι το επεισόδιο δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση.

Και οι δύο αξιωματούχοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με μέτριας σημασίας τραύματα, είπε η εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση αν το επεισόδιο είχε σχέση με τρομοκρατία, αυτή απάντησε, «Δεν νομίζουμε ότι επί του παρόντος αυτή αποτελεί τη σωστή υπόθεση για διερεύνιση».

Πρόσθεσε όμως ότι η αστυνομία διενεργούσε «εντατικούς ελέγχους» και ότι ο ύποπτος, ο οποίος γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1996, τελούσε υπό κράτηση.

Ο άνδρας φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι κουζίνας όταν τον πλησίασαν οι δύο άντρες για έλεγχο, ζητώντας του έγγραφα ταυτοποίησης γύρω στις 9:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση