GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράιτχαρτ: Η Κομισιόν αναμένει την "ευρύτερη δυνατή συμφωνία" για το χρέος

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλωσορίζει την υιοθέτηση από τη Βουλή των Ελλήνων του πακέτου πολιτικής που συμφωνήθηκε με τους θεσμούς, σημειώνο...


H Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλωσορίζει την υιοθέτηση από τη Βουλή των Ελλήνων του πακέτου πολιτικής που συμφωνήθηκε με τους θεσμούς, σημειώνοντας παράλληλα ότι τώρα θα αναζητηθεί μια αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Συγκεκριμένα, κληθείσα να σχολιάσει τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή των Ελλήνων, η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Ανίκα Μπράιτχαρτ δήλωσε τα εξής: «Η προκαταρκτική συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ των τεσσάρων θεσμών και των ελληνικών Αρχών στις αρχές του μήνα, άνοιξε το δρόμο προς τη γρήγορη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος σταθερότητας.
Το πακέτο πολιτικής θα συμπληρωθεί τώρα με τις περαιτέρω συζητήσεις για μια αξιόπιστη στρατηγική που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση