GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι χρώμα πρέπει να βάψετε την κουζίνα σας για να χάσετε κιλά

Προσπαθείτε να χάσετε κιλά αλλά η ζυγαριά παραμένει κολλημένη στα ίδια; Αναρωτιέστε τι έχει πάει λάθος ενώ προσέχετε τη διατροφή σας; Η...


Προσπαθείτε να χάσετε κιλά αλλά η ζυγαριά παραμένει κολλημένη στα ίδια; Αναρωτιέστε τι έχει πάει λάθος ενώ προσέχετε τη διατροφή σας; Η μάχη με τα κιλά είναι σκληρή και θα πρέπει να κινηθείτε έξυπνα. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, η διακόσμηση της κουζίνας σας, παίζει σημαντικό ρόλο στο να χάσετε κιλά. Το χρώμα που κυριαρχεί στην κουζίνα, έχει μεγάλη σημασία.
Σύμφωνα με έρευνες το μπλε χρώμα θεωρείται ανασταλτικό της όρεξης.
Η εξήγηση: Ο άνθρωπος αναζητούσε τροφή στη φύση και έμαθε να αποφεύγει τροφές με μπλε, μαύρο ή μωβ χρώμα, τα οποία συχνά ήταν τοξικά ή χαλασμένα.
Οι ερευνητές καταλήγουν ότι τα πιο ζεστά χρώματα διεγείρουν την όρεξη. Αν προσανατολιζόσουν σε κόκκινο ή κίτρινο μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Όχι, για 'σένα, για τη σιλουέτα σου.
Επιλογή #1
Μπορείτε να βάλετε μπλε λεπτομέρειες.

Επιλογή #2
Τα ντουλάπια κάτω από τον νεροχύτη είναι επίσης μια καλή ιδέα.



Επιλογή #3
Βάλτε μπλε και στο χαλί.
Επιλογή #4
Αν δεν υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα, το επόμενο βήμα είναι το total blue.


Πηγή: ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση