GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ζούμε έναν εφιάλτη, αποτέλεσμα των επιλογών της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου - ΒΙΝΤΕΟ

«Το τέταρτο μνημόνιο είναι όλο δικό σας, ψηφίστε μόνοι σας τα μέτρα», τόνισε ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας την ομ...


«Το τέταρτο μνημόνιο είναι όλο δικό σας, ψηφίστε μόνοι σας τα μέτρα», τόνισε ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, κλείνοντας την ομιλία του στη συζήτηση για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με το οποίο υλοποιείται η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να κάνει ότι έκανε και τον Αύγουστο του 2015, να παραιτηθεί δηλαδή η κυβέρνησή του αφού ψηφισθούν τα μέτρα και τα αντίμετρα, ώστε να αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός για το μέλλον του. Δεν θα το κάνετε, όμως, είπε, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, «γιατί μόλις ανοίξουν οι κάλπες, θα ανοίξει και η πόρτα εξόδου σας από την εξουσία».

Αν είχατε στοιχειώδη ντροπή θα είχατε παραιτηθεί, είπε, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, θυμίζοντας τη δήλωσή του ότι δεν θα λάβει κανένα νέο μέτρο, ενώ θύμισε και στον υπουργό Οικονομικών, κ. Τσακαλώτο, ότι θα παραιτείτο, αν μειωνόταν το αφορολόγητο. Αντί να σκίσετε τα μνημόνια, είπε, όπως λέγατε, τα ψηφίζετε δύο – δύο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

1 σχόλιο

  1. Και όπως υποθέσαμε θεωρειητικά... επιβεβαιωθεί στην ΠΡΑΞΗ!!!!

    Αναφορικά της "ψηφοφορείας" στην "Βουλή ΤΩΝ Ελληνων" 18/5/2017 4ον Μνημόνιο!

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ... S.A. του "Ελληνικού" Αποικιοκρατούμενους Συστήματος!!

    Παίζει τον Ρόλο όπως ΤΌΤΕ! Μέχρι το Καπιταλιστικό Σύστημα να πάρει την απόφαση να την καθαρίσει! Όπως ΤΌΤΕ ο Führer έκανε με την S.A. δηλαδή στα ελληνικά ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ!!!

    Η ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ Χ.Α./SA ΑΠΌ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ Είναι η ΠΡΑΞΗ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Αποικιοκρατούμενου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!!!

    Και όταν ο Alex φορέσει γραβάντα θα είναι γραβάντα Made from BOSS! Η Φίρμα BOSS έντυσε και ΤOΤΕ ΤΑ ... SS!!!!

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ!!! ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση