GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ κοψίδια ο Καραμανλής...

Nicos Hassapopoulos   Και ο Καραμανλής δεν ξεχνά τα...κοψίδια και την καλή παρέα στα Δερβενοχώρια. -------- Σε ταβέρνα της Τανάγρας ...

Nicos Hassapopoulos 
Και ο Καραμανλής δεν ξεχνά τα...κοψίδια και την καλή παρέα στα Δερβενοχώρια.
--------
Σε ταβέρνα της Τανάγρας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κώστας Καραμανλής, μαζί με παρέα φίλων και τοπικών παραγόντων.
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τανάγρας, Βασίλη Περγαλιά, τον βουλευτή Βοιωτίας της ΝΔ, Ανδρέα Κουτσούμπα και με άλλους φίλους του από την περιοχή της Τανάγρας και της Θήβας γευμάτισε και συνομίλησε μαζί τους.
Όπως, συνηθίζει ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε κάθε πολιτικό σχόλιο, ωστόσο σε μια αποστροφή της κουβέντας επεσήμανε την ανάγκη η ΝΔ είναι ενωμένη καθώς όπως είπε «είμαστε ο πιο σταθερός πυλώνας του πολιτικού συστήματος».


2 σχόλια

  1. Κύριε Κασιμάτη με αγάπη... αλλά ...


    Είτε ΜΆΣ αρέσει Είτε ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΡΈΣΕΙ το ΠΡΑΞΙΚΌΠΗΜΑ ΈΓΙΝΕ με τον Αμερικανόδουλο Μαριχουανάκια/Πειραγμένο Γιωργάκη ΕΊΣ ΓΝΏΣΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΥ Κωστάκη!!!! Η Ηχηρή Σιωπή ΤΩΝ Συνταγματολόγων/Πρωκτολόγων Έδωσε ΤΗΝ Συγκατάθεση Τους Με την Μαφιόζικη Σιωπή Τους!

    Και εάν η Αμερικανοκίνητη Φασιστοειδής Χούντα ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΟ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΌΛΕΜΟ Καταστρέφωντας Τόσο Την Ελλάδα/Ελληνική Κοινωνία ΌΣΟ και Την Κύπρο (Το Βλέπουμε και Σήμερα) Η Σημερινή Μοντέρνα (Moderne Times) Ανθελληνική Χούντα Του Εικονικού Διεθνές Ναζιστοφασιστικού Κεφαλαίου που ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΤΟ 2009 ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΕΛΕΊΩΤΙΚΑ!
    Η Χ.Α. είναι του Συστήματος τσιπάκια/τσιράκια και όταν τελειώσουν την καταστροφή της Χώρας οι Αποικιοκράτες θα την εξαφανίσουν όπως ο Führer την SA! ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΌΣΟ ΤΗΣ Χ.Α. ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ!!!

    Ο ρόλος της Εκκλησίας του Θεανθρώπου του ΙΧΘΥΣ ΕΊΝΑΙ Ύποπτος έως Σατανικός/Ανθελληνικός! Και ΆΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΕΝΑ: ΤΟ ΜΑΣΤΗΓΙΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ Το Ίδιο Εκείνο που έδιωξε του έμπορους/τραπεζίτες Από Τον Οίκο/Εκκλησία/Ναό/Κοινωνία Του Πατέρα Του ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!! Και ξέρετε τι Σας περιμένει Εσάς!!! Και Δεν Σας βοηθούν Τίποτα ούτε Ιερά Λείψανα ούτε Λειτουργίες/Ευχέλαια Ούτε Λαμπάδες! Να είστε Σίγουροι γιαυτό Φαρισσαίοι!



    Ο Αρχηγός Ειμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν φορέσεις ή δεν φορέσεις γραβάτα άχρηστε τσίπρα, αλλά από τσίπρα ξετσίπωτο τι άλλο να περιμένεις από το να θέλει να πουλήσει για μαγκιά και το κατούρημα του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση