GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημος ροκάς κρατά στα χέρια του το τέταρτο εγγόνι του

Παππούς για τέταρτη φορά στα 69 του χρόνια έγινε ο ροκ σταρ, τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ. Η 38χρονη κόρη του ροκ σταρ, Μ...


Παππούς για τέταρτη φορά στα 69 του χρόνια έγινε ο ροκ σταρ, τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ.

Η 38χρονη κόρη του ροκ σταρ, Μία Τάιλερ, απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Νταν Χάλεν και ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Η αγάπη της ζωής μου τελικά ήρθε και τώρα είμαι ολοκληρωμένη» έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της. «Δεν υπάρχουν λέξεις για να εξηγήσω το πώς αισθάνομαι. Καθαρή, απεριόριστη αγάπη», έγραψε.

Ο μικρός που θα πάρει το όνομα Άξτον γεννήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και η ευτυχισμένη μαμά έσπευσε να ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, σε μία εκ των οποίων είναι μαζί με τον τραγουδιστή των Aerosmith, Στίβεν.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για την οικογένειά μου και τον αγαπημένο μου για το γεγονός ότι είναι εδώ και είναι τόσο υποστηρικτικός. Και για τους φίλους και την οικογένειά μου που ήρθαν να καλωσορίσουμε το μικρό μας λυκάκι», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά.

Ο Στίβεν Τάιλερ έχει ακόμα τρία εγγόνια από την 39χρονη κόρη του Λιβ Τάιλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση