GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "σύμφωνο Γεωργιάδη" με ρήτρα εμπιστευτικότητας για πώληση του Ντυνάν - Τι απαντά ο ίδιος - ΒΙΝΤΕΟ

Μυστικό μνημόνιο κατανόησης μεταξύ του τότε προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη, της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και του τότε υπουργ...


Μυστικό μνημόνιο κατανόησης μεταξύ του τότε προέδρου του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέα Μαρτίνη, της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, που αφορά τη μεθόδευση μεταβίβασης του Ντυνάν στην τράπεζα, η οποία έγινε έξι μήνες αργότερα, περιλαμβάνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Αυγής», στη δικογραφία της υπόθεσης, χωρίς να έχει δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας "Αυγή", το εν λόγω έγγραφο φέρεται να μην έχει πρωτοκολληθεί και η Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία θα πρέπει να το αναζητήσει είτε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, είτε από τους άλλους συνυπογράφοντες.
Στη δικογραφία για το ξεπούλημα του Νοσοκομείου Ντυνάν υπάρχει ένα τριμερές σύμφωνο με ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχει συνταχθεί στις 28 Μαρτίου 2014. Το σύμφωνο φέρεται να υπογράφηκε από τον τότε υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, το Νοσοκομείο Ντυνάν και την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία αγόρασε το Ντυνάν μέσω θυγατρικής της.
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Σήμερα το πρωί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, απάντησε λέγοντας: "Έχω δημοσιεύσει στο twitter μου δημοσιεύματα του Μαρτίου του 2014, όπου αναφέρουν: "Μνημόνιο σωτηρίας για το Ερρίκος Ντυνάν" και συνέχισε: "Πως γίνεται να είναι μυστικό ένα μνημόνιο, το οποίο τότε ο Τύπος το παρουσίαζε και είχαν βγει τότε οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου γιατί πληρώθηκαν για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, και φύγαν οι μαύρες σημαίες και τα μαύρα πανό από το Ερρίκος Ντυνάν, αυτό μόνο η "Αυγή" το ξέρει".
"Είναι στη δικογραφία. Το έχει ζητήσει και στη Βουλή ο κ. Νικολόπουλος προ τριών μηνών. Και αυτό διέφυγε από την προσοχή της "Αυγής", σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.
"Όταν θα τελειώσει η συζήτηση περί "Ερρίκος Ντυνάν" στην Εξεταστική της Βουλής, θα βάλω on camera έναν - έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μου ζητάει συγγνώμη".
Δείτε απόσπασμα από την απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση