GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβολή στο θέμα του χρέους ή μπλόκο στη δόση - Ανυποχώρητοι Σόιμπλε και Τόμσεν

Στη γωνία, αντιμέτωπη με το δίλημμα να αποδεχθεί μια συμφωνία για νέα αναβολή της λύσης για το χρέος μετά τις γερμανικές εκλογές ή να μ...


Στη γωνία, αντιμέτωπη με το δίλημμα να αποδεχθεί μια συμφωνία για νέα αναβολή της λύσης για το χρέος μετά τις γερμανικές εκλογές ή να μείνει χωρίς τα κεφάλαια που χρειάζεται για να αποπληρώσει υποχρεώσεις χρέους ύψους 7,4 δισ. ευρώ που έρχονται τον Ιούλιο θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα η Ελλάδα στις 15 Ιουνίου.
Μάλιστα, παρά τις δηλώσεις υπέρ μιας καθαρής λύσης για το χρέος από κορυφαίους αξιωματούχους με πρώτο τον Αλέξη Τσίπρα, η στρατηγική έχει αλλάξει. Άτομα που παρακολουθούν από κοντά τη διαπραγμάτευση τονίζουν ότι η ελληνική πλευρά θα πιεί και το «πικρό ποτήρι» της μη λύσης για το χρέος ζητώντας όμως εγγυήσεις από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης ότι η Ελλάδα θα μπει μέσα στο καλοκαίρι στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.
Άλλωστε μετά τις εξελίξεις στο τελευταίο Eurogroup οι επιλογές της κυβέρνησης είναι εξαιρετικά περιορισμένες με δεδομένο ότι ακόμη και η έγκριση της εκταμίευσης της δόσης συνδέεται με την αποδοχή του ΔΝΤ για συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα. Μόνο τότε Γερμανία και Ολλανδία μπορούν να εγκρίνουν στα κοινοβούλιά τους νέα δόση προς την Ελλάδα.

2 σχόλια

  1. Ο Alex μπέρδεψε το "Νάτο Νάτο πετιέται...." το τραγούδι (από τον Μπούντζο του Καραϊσκάκη) με το ΝΑΤΟ!

    Ρέ αυτό το παιδί όλα τα μπερδεύει στο μυαλό του! Μάλλον Σαυτόν ισχύει το ... "Στο θολωμένο Μου Μυαλό ο Κόσμος Είναι μια σταλιά Του λέω Αλλού και πάει Αλλού.....Τους Εφιάλτες τραγουδώ.....!"

    Μάλλον το θολομένο Μυαλό του Alex Είναι το πρόβλημα! Διότι συμβουλευτήκαμε Εγκαφαλολόγο/Προκτωλόγο και μας είπε ότι ΌΛΟΙ το ΊΔΙΟ πρόβλημα Έχουν από τον Κατσαριδιάρη έως Kyriakouli! Μάλιστα σε προχωρημένη κατάσταση το βλέπουμε στο .... άσπρισμα των ... μαλλιών - όπως του Πουλόπουλου της Δημοκρατίας- Μας είπε ο Ιατρός με ιδικότητα Εγκεφαλολόγου/Πρωκτολόγου!

    Μάλιστα κακές γλώσσες λένε ότι Αυτοί όλοι είναι οι Ληστές των Νοσοκομείων για να αποφύγουν τοις ιατρικές εξετάσεις-Διότι χωρίς ενδοσκόπια δεν μπορούμε να δούμε το πρόβλημα Τους!! Ακούγεται .... Φυσικό!!!!!

    Μάλιστα ο ειδήμονας Ιατρός της Εγκεφαλικής Πρωκτολογίας προτείνειη ως εναλλακτική για εξέταση στους Αυτούς Κυριούς ΕΝΑΝ ..... Ηλιακό Διαβαθμιστή Υγρασίας για Κάθετες Καλλιέργειες! Αυτός πρέπει να ξέρει κάτις τις!!!




    1.Υ.Γ. Ερε Ωρε τι γίνεται και βλέπουμε! Μέχρι και ο Τραμπολίνο (Τράμπ) απλώνεται.... με τα χέρια Του πάνω στον Αλέξη Μας! Όλοι το αγκαλιαζουνοχαϊδεύουν ΌΛΟΙ (εκτός Ο Ελληνικός Λαός δηλ. Εγώ!!!)! Από τους Νεκρόφιλους μέχρι ... Ντεμέκ Πλανητάρχες! Ερε τι έχει πάθει Αυτό το Παιδί! Και είτανε ... γ. γ. ΚΝΕ! ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ!!! Η ΕΞΟΥΣΙΑ για την Αριστερά ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ όχι ... γλυφιτζουριάκες!!!


    2.Υ.Γ. Γιατί όταν Ακούω Από ΟΛΟΥΣ "Εξοδο στης Αγορές" μου έρχεται στο Νού Το Τραγούδι Του ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ ΤΟ "ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ";;; !!! Πόσο Εύστοχα Τα Λέει Το Αυτό Τραγούδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιωματούχος της Σουαζιλάνδης δήλωσε ότι την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι την έχουν για να κάνουν την πλάκα τους .Αφού στα Γιουρογκουπ λένε: ΡΕ αντί να τους παίρνουμε μέτρα δεν τους παίρνουμε καλύτερα χιλιόμετρα να γελάσουμε λίγο. Δεν τους βλέπετε με Δυναμιτάκια παίζουν ακόμα!!!Έτσι λένε κάνουν αντίσταση ΣΗΜΕΡΑ και βγαίνουν και ΌΛΟΙ οι κόπανοι που έχουν για πολίτικους [οι υπάλληλοι μας] και καταδικάζουν την τρομοκρατία τον Δυναμιτάκιων χα χα..Τι να πεις; Έλληνες είναι αυτοί την τρίχα την κάνουν τριχιά.

    Όμως οι Έλληνες ΠΌΤΕ δεν το βάζουν κάτω, πληρώνουν ως μαλάκες που είναι και περιμένουν τον Μέγα Αλέξανδρο να τους σώσει ΆΛΛΑ και τον Ηρακλή να πάρει το τσάμπιον λινγκ το 2666.

    grandson

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση