GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον θρόνο του παρέμεινε ο ΠΑΟΚ!

Τρίτη σερί χρονιά στην κορυφή ο ΠΑΟΚ! Μετά από ένα φοβερό παιχνίδι -που ολοκλήρωσε μια εξίσου φοβερή σειρά τελικών- ο «δικέφαλος του ...


Τρίτη σερί χρονιά στην κορυφή ο ΠΑΟΚ!

Μετά από ένα φοβερό παιχνίδι -που ολοκλήρωσε μια εξίσου φοβερή σειρά τελικών- ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε το δεύτερο μπρέικ, επιβλήθηκε 3-1 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και πανηγύρισε το τρίτο -και μάλιστα σερί- πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οι παίκτες του Χόρχε Ελγκέτα έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και, παρά το μειονέκτημα έδρας αλλά και την σημαντική απουσία του Στάροβιτς, έγραψαν ξανά ιστορία, έχοντας ως κορυφαίους τους Ντάντε και Τακουρίδη.

Οι «ερυθρόλευκοι», από την άλλη, δεν βρήκαν ρυθμό στο ματς. Με τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ να μένει σε ρηχά νερά και τους Τσούπκοβιτς και Κόστα να είναι οι μοναδικοί διασωθέντες επιθετικά, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον φετινό στόχο του τρεμπλ.

Την εικόνα του ματς αμαύρωσε βροχή αντικειμένων που εκτοξεύτηκαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον τελευταίο πόντο.

Τα σετ: 1-3(21-25, 25-22, 21-25, 14-25)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση