GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία της γνωστής κωμικού Κατερίνας Βρανά

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της γνωστής κωμικού Κατερίνας Βρανά, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαλαισία...


Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της γνωστής κωμικού Κατερίνας Βρανά, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την εκπρόσωπο της κωμικού, Βάσω Σωτηρίου, η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την ίδια, νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση