GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Είναι μία συμφωνία καταδίκης της χώρας

Για συμφωνία καταδίκης της χώρας και συμφωνία ντροπής κάνει λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη ...


Για συμφωνία καταδίκης της χώρας και συμφωνία ντροπής κάνει λόγο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

«Για πολλούς μήνες οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δήθεν διαπραγματεύονταν ενώ βύθιζαν τη χώρα στην ύφεση και την αβεβαιότητα» επισημαίνει η κ. Γεννηματά σχολιάζοντας τη συμφωνία κυβέρνησης-δανειστών.

«Τώρα με την πλάτη στον τοίχο κατέληξαν σε συνθηκολόγηση με όρους ηττημένου. Δεσμεύουν την χώρα σε ένα ουσιαστικά 4ο Μνημόνιο, χωρίς νομιμοποίηση. Μνημόνιο διαρκές και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς μέτρα για το χρέος, και με αποδοχή δυσβάσταχτων στόχων για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα (3,5% του ΑΕΠ )για πολλά χρόνια» προσθέτει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι μια συμφωνία καταδίκης της χώρας, συμφωνία ντροπής» τονίζει η κ. Γεννηματά.

«Με νέα επώδυνα μέτρα λιτότητας ύψους 4,5 δις ευρώ συνολικά, μέσω μείωσης των συντάξεων, του αφορολόγητου και περικοπής 450 εκ. ευρώ από τις ενισχύσεις των ανέργων και των ασθενέστερων τάξεων. Και χωρίς αιδώ δηλώνουν ότι δεν θα αποδώσουν το κοινωνικό μέρισμα που οφείλουν στους πολίτες.

Νέα μέτρα και δεσμεύσεις που υπονομεύουν την προοπτική εξόδου της χώρας από την κρίση και την καταδικάζουν στο δίλημμα Grexit η διαρκής λιτότητα.

Είναι ώρα όμως ο Ελληνικός λαός να πληροφορηθεί το σύνολο των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης Τσίπρα/Καμμένου. Γιατί πια κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη σε όσα δηλώνουν ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του» σημειώνει η κ. Γεννηματά.

«Ζητάμε να κατατεθεί άμεσα στην Βουλή το σύνολο των κειμένων συμφωνίας και των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση και τώρα και για το μέλλον. Ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να μάθει ο Ελληνικός λαός το μέγεθος της εξαπάτησης και το βάρος των δεσμεύσεων. Να μάθει ότι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν καταστρέφουν μόνο το παρόν, έχουν υποθηκεύσει και το μέλλον» καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση