GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στην ορκωμοσία του Μακρόν η σύζυγός του...

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν δεν υπάρχει απερχόμενη Πρώτη Κυρία, η Μπριζίτ Μακρόν έφθασε μόνη της στο προεδρικό μέγαρο, λίγη ώρα πριν τ...

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν δεν υπάρχει απερχόμενη Πρώτη Κυρία, η Μπριζίτ Μακρόν έφθασε μόνη της στο προεδρικό μέγαρο, λίγη ώρα πριν τον σύζυγό της, το πρωί της Κυριακής, για την ορκωμοσία.

Κατέβηκε από την μπερλίνα μάρκας Renault, αφού ήρθε μόνη της από την οδό Cler, στο 7ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου μένει το προεδρικό ζεύγος, και προχώρησε προς το προεδρικό μέγαρο με ήρεμο αλλά αποφασισμένο βάδισμα, αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.



Μόνος της στόχος ήταν, όπως γράφουν, να φθάσει στο προεδρικό μέγαρο χωρίς να γίνουν λάθη και χωρίς να επισκιάσει την ημέρα ορκωμοσίας του συζύγου της.


Στο κατώφλι του προεδρικού μεγάρου την υποδέχτηκε η Brigitte Taittinger, σύζυγος του γραμματέα του Φρανσουά Ολάντ, επειδή ο απερχόμενος πρόεδρος δεν είναι παντρεμένος και δεν υπάρχει Πρώτη Κυρία.
Ηδη από την ιδιωτική της κατοικία την περίμεναν τουλάχιστον 60 φωτογράφοι. Το τι θα φορούσε είχε γίνει γνωστό από το πρωί της Κυριακής, σε τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων. «Η Μπριζίτ θα φορέσει ένα ταγιέρ μπλε στο χρώμα της λεβάντας, με σακάκι σε διπλό κούμπωμα», έγραφε το τηλεγράφημα.


Το εν λόγω ταγιέρ σχεδιάστηκε από τον Nicolas Ghesquière, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Louis Vuitton. Το ταγιέρ, καθώς και η τσάντα Vuitton που το συνόδευε της τα δάνεισε ο οίκος.


Πρόκειται για τσάντα μοντέλο Capucines, την οποία η Μπριζίτ Μακρόν διαθέτει και φοράει ήδη σε όλα τα χρώματα. Σε σημείο που ο Οίκος Vuitton σκέφτηκε να την μετονομάσει σε «Μπριζίτ», όπως η τσάντα Kelly του Οίκου Hermès είναι προς τιμήν της πριγκήπισσας Grace Kelly του Μονακό.

Η φούστα του ταγιέρ της ήταν κοντή, όπως απαιτεί το γαλλικό πρωτόκολλο. Ολο το ντύσιμό της έγινε θέμα σχολιασμού στα γαλλικά social media.


H ίδια πάντως έλαμπε από ευτυχία πλάι στον αγαπημένο της Μακρόν.

2 σχόλια

  1. Ο Θεός να μας φυλάξει από τον φασισμό του Σύριζα!

    10000000/100 στημένο από τον τσίπρα το επεισόδιο με τον κασιδιάρη στην βουλή, απλά για να είναι αθώος του αίματος το μεθοδεύσανε να γίνει ενώ απουσίαζε στο πεκίνο. Και εξηγούμαι, μετέδιδε ή δεν μετέδιδε η κάμερα της βουλής την αρχή του επεισοδίου; ΝΑΙ! Πότε σταμάτησε να το μεταδίδει; Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν χειροδικήσει ο κασιδιάρης…. Σώζοντας τον έτσι από το να τον δούνε όλοι όσοι έτυχε να παρακολουθούν από τηλεοράσεως την συνεδρίαση της βουλής, αλλά και στερώντας τον Δένδια από ένα στοιχείο ενώπιον δικαστηρίου, αν ήθελε προκύψει.
    ( ο κάμεραμαν πρέπει να ελεγχθεί ενώπιον δικαστηρίου για συμμετοχή σε αυτό, στο όλο ανοσιούργημα, και να πει ποιος του έδωσε εντολή να πράξει ότι έπραξε )
    Ο προεδρεύων της βουλής συριζαίος φώναζε να έρθει η φρουρά, αλλά έβλεπες το υποκριτικό του τόνου της φωνής και της έκφρασης… και που ήταν η φρουρά κύριε πρόεδρε; Της είχες δώσει ημίωρη άδεια για να ξεσκάσει από τον φόρτο εργασίας που είχε, ένεκα καφέ-σάντουιτς-χαβαλέ-κουβεντούλας;
    Ααααααχ…. Και η ευγένεια του προέδρου να δώσει μετά το επεισόδιο με μεγάλη ευγένεια και γαλαντομία, καθ’ ότι, εμείς δεν είμαστε όπως εσείς, όπως είπε, στον ΝΤΟΥΛΑΠΑ χρυσαυγίτη τον λόγο, όχι για να απολογηθεί ή να προσπαθήσει να μπαλώσει τα πράγματα, αλλά για μια επίθεση στην νέα δημοκρατία, την οποία ο κουτοπόνηρος προεδράκος δεν χαρακτήρησε εκτός θέματος, αλλά την άφησε να εξελιχθεί για να ακουστούν στο πανελλήνιο αφού είχε αυξηθεί και η τηλεθέαση τα σκολιανά της. Ναι έχουν δίκιο όσοι λένε ότι χρυσαυγίτες και συριζαίοι τα έχουν βρει και συνεργάζονται…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό κουμάσι η κυρία, τα έφτιαξε με μαθητή της, αν είχε γίνει το αντίθετο δηλαδή να ήταν άντρας με κορίτσι στις ίδιες ηλικίες δεν θα μιλούσαμε για παιδεραστή; την τσουράπω πως να την λέμε παιδεράστρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση