GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ παραδέχθηκε ότι διέρρευσε απόρρητες πληροφορίες στη Ρωσία

O Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε την Washington Post για την είδηση ότι αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες στον υπουργό Εξ...


O Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε την Washington Post για την είδηση ότι αποκάλυψε απόρρητες πληροφορίες στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ και στον πρέσβη της χώρας στην Ουάσινγκτον, Σεργκέι Κίσλιακ.

Μέσω αναρτήσεων στο Twitter, ο Τραμπ υποστήριξε ότι έχει το απόλυτο δικαίωμα να μοιράζεται δεδομένα με τη Ρωσία. «Ως πρόεδρος ήθελα να μοιραστώ με τη Ρωσία […] όπως έχω το απόλυτο δικαίωμα να πράξω, γεγονότα που άπτονται της τρομοκρατίας και της ασφάλειας των πτήσεων», ανέφερε ο Τραμπ, σε αναρτήσεις που έκανε στο Twitter.

Ο Τραμπ, πάντως, δεν διευκρινίζει εάν όντως αποκάλυψε απόρρητα στοιχεία στους δύο Ρώσους αξιωματούχους. Ταυτόχρονα, δεν απαντά στην αιχμή του δημοσιεύματος, δηλαδή ότι οι εν λόγω πληροφορίες είχαν δοθεί στην Ουάσιγκτον από ένα σύμμαχο κράτος, το οποίο δεν είχε εγκρίνει τη γνωστοποίησή τους στη Μόσχα.

Επίσης, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αποδίδει την απόφασή του να μοιραστεί δεδομένα με τους Ρώσους σε «ανθρωπιστικούς λόγους», προσθέτοντας ότι επιθυμεί την κλιμάκωση της ρωσικής εμπλοκής στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους και της τρομοκρατίας.

ΠΗΓΗ: Reuters

Δείτε τα tweets του Αμερικανού Πρόεδρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση