GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή-κόλαφος του Βερολίνου στην Κομισιόν για την ΕΛΣΤΑΤ

Στην ΕΛΣΤΑΤ αναφέρεται με δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, κάνοντας λόγο για επιστολή του Βερολίνου στην Κομισιόν. Σ...


Στην ΕΛΣΤΑΤ αναφέρεται με δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, κάνοντας λόγο για επιστολή του Βερολίνου στην Κομισιόν.
Συγκεκριμένα, τo “Der Spiegel” αναφέρει ότι «το γερμανικό υπ. Οικονομικών ζήτησε από την Κομισιόν να διορθώσει γρήγορα το στατιστικό χάος που επικρατεί στην Ελλάδα». «Δεν νοείται, οι χώρες-δανειστές να προετοιμάζουν το δρόμο για το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, την ώρα που η ΕΛΣΤΑΤ ακόμα εργάζεται με αναξιόπιστο τρόπο, ανέφερε σε επιστολή του ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικών και υπεύθυνος για θέματα Ευρώπης Τόμας Στέφεν.

1 σχόλιο

  1. Μα τι λέτε τώρα;;
    Η φώτο στο κείμενο σας εστί ο ... Δούριος Ιππος του Α.Α. (Αριστερού Αλέξη)!!!

    Και θα το δείτε όχι μόνο εσείς αλλά και οι τυφλοί και οι αόματοι!

    Θα δείτε ότι ο Σόι Μπλε θα έρθει από μόνος του στα 4 ή 5 και θα ζητήσει Μείωση Χρέους τουλάχιστον 74%!!!

    Το ΔΝΤ θα παραδεχθεί Οικτρά το μαθηματικοαριθμητικό λάθος του και θα μας επιστρέψει κοντά στα 185 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς με ισολογισμό Ευρώ την 20/2/2009 (άλλοι λένε για 176 με 181 Δισεκατομμύρια $ Ντόλαρς)!!!

    Μάλιστα μεγάλα παγκόσμια Funds & Banks δηλώνουν το λάθος στον υπολογισμό τους τουλάχιστον στα ομόλογα και Σπρένς και ακούγεται ότι θα επιστρέψουν με αναδρομή μαζί με επιτόκιο του 5% γύρω στα 145 Δισεκατομμύρια $ (άλλοι μιλούν για 148 Δισεκατομμύρια και επιτόκιο 5.25%!!!

    Αυτός ο Δούρειος Ιππος του Εlex ανάγκασε να γονατήσουν στα 4 όλοι Τους!

    Από Δευτέρα στην Κουμουνδούρου η λαοθάλασσα που θα σχηματιστεί για αιτήσεις μέλους στο Κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ θα φθάνει μέχρι τα Ταμπούρια!
    Ακούγεται ότι η ΑΝΕΛΕΗΤΗ μαζί με τον Χαμμένο θα προσχορήσουν στον ... Elex!!! Αναμένουν μάλιστα και τον Κυριακούλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση