GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γάλλος που ψήφισε από το Διάστημα

Μπορεί να είναι εκατοντάδες μίλια μακριά, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον γάλλο αστροναύτη Τομάς Πεσκέ να ψ...


Μπορεί να είναι εκατοντάδες μίλια μακριά, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον γάλλο αστροναύτη Τομάς Πεσκέ να ψηφίσει στις γαλλικές εκλογές, όταν άνοιξαν χθες οι κάλπες για του Γάλλους του... εξωτερικού!

Καθώς η ημερομηνία των προεδρικών εκλογών ήταν γνωστή είχε κανονίσει να ψηφίσει δια αντιπροσώπου, με τη βοήθεια ενός φίλου. 

Ο Γάλλος αστροναύτηε- όταν βρίσκεται στη Γη - ζει στην Γερμανία: «Ήταν λίγο περίπλοκο γιατί ζω στο εξωτερικό αλλά ευτυχώς οι άνθρωποι στο προξενείο της Φραγκφούρτης ήταν πραγματικά εξαιρετικοί και επομένως κατάφερα να οργανωθώ για να ψηφίσει για μένα ένας γάλλος συνάδελφος», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Euronews από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ο Πεσκέ βρίσκεται στον ΔΔΣ από τον περασμένο Νοέμβριο και η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση