GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ! ΠΟΙΑΣ τραγουδίστριας (γνωστής) συνελήφθη ο αδελφός στη Γλυφάδα

Χειροπέδες στον αδελφό  γνωστού  μοντέλου - τραγουδίστριας και τηλεπερσόνας, πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολι...

Χειροπέδες στον αδελφό  γνωστού  μοντέλου - τραγουδίστριας και τηλεπερσόνας, πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, στη Γλυφάδα.
Κατηγορείται για ληστείες και απάτες κατ’ εξακολούθηση. Συγκεκριμένα έπειθε τα θύματά του ότι μπορεί να τους πουλήσει ηλεκτρονικές συσκευές μισοτιμής και όταν τους συναντούσε, έπαιρνε την προκαταβολή και γινόταν καπνός.
Μάλιστα σε μία περίπτωση που είχε κλείσει ραντεβού με το θύμα του στην οδό Αυλώνος, στη Βούλα, δεν δίστασε να βγάλει πιστόλι για να πάρει τα χρήματα!

Ο 37χρονος  αδελφός της Σάσας Μπάστα,  κυκλοφορούσε με ένα πανάκριβο Audi Q6 και σύμφωνα με πληροφορίες είχε φεσώσει γνωστό κατάστημα πώλησης ελαστικών στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Είχε αλλάξει τα λάστιχα αξίας 2.000 ευρώ και είχε φύγει χωρίς να πληρώσει ούτε ευρώ!

Όπως γράφει το thetoc.gr, επικαλούνταν στα θύματα του σχέσεις με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ βουλευτές υπουργούς διοικητές ΕΥΠ!
Ενώ όταν ήθελε να γίνει πιο απειλητικός χρησιμοποιούσε δήθεν γνωριμίες με φυλακισμένους μπράβους ακόμη και τον περιβόητο κακοποιό Αλκέτ Ριζάι. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η διαφήμιση αυτής της ανύπαρκτης σχέσης περιήλθε σε γνώση του περίγυρου του Αλκέτ Ριζάι.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 8-5-2017 στην Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος , για ληστείες και απάτες κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του έτους 2016, ο κατηγορούμενος, δρώντας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προσποιούμενος των πωλητή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ερχόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υποψήφια θύματα του, στα οποία τους υποσχόταν την πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε αρκετά χαμηλές τιμές και τους έπειθε να τον συναντήσουν σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, προκειμένου να προβούν στην αγοραπωλησία των συσκευών.
Στη συνέχεια, όταν συναντούσε τα θύματα του, αρχικά απαιτούσε την προκαταβολή του εκάστοτε προσυμφωνηθέντος χρηματικού ποσού, με την υπόσχεση να τους παραδώσει τις συσκευές που είχαν ζητήσει και μόλις παραλάμβανε τα χρήματα, διέφευγε από το σημείο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.
Σε περίπτωση κατά την οποία οι παθόντες δεν επιθυμούσαν να προκαταβάλλουν το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό, καθότι απαιτούσαν να δουν πρώτα τις συσκευές, τότε ο κατηγορούμενος δεν δίσταζε με την απειλή όπλου ή μαχαιριού να τους αφαιρεί τα χρήματα που κατείχαν.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν πέντε (5) περιπτώσεις, εκ των οποίων τρεις (3) ληστείες και δυο (2) απάτες.
Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της απάτης και επιπλέον είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση