GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα από τον "Άγιο Σάββα"

Μία περίεργη υπόθεση κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από το νοσοκομείο του Αγίου Σάββα καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφω...


Μία περίεργη υπόθεση κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από το νοσοκομείο του Αγίου Σάββα καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η κλοπή των ιατρικών μηχανημάτων, η αξία των οποίων είναι μεγάλη, έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί.

Άγνωστοι αφαίρεσαν τα ιατρικά μηχανήματα από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου "Άγιος Σάββας" και συγκεκριμένα από το Γαστρεντερολογικό και το Πνευμονολογικό Τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νοσοκομείο του Αγίου Σάββα βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της ΓΑΔΑ, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται άνδρες της ασφάλειας και της σήμανσης που συλλέγουν στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στους δράστες της διάρρηξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση