GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το οικογενειακό δράμα του Τζίμι Κίμελ που συγκλόνισε τους τηλεθεατές

Για την οικογενειακή του περιπέτεια μίλησε συγκινημένος ο γνωστός παρουσιαστής και κωμικός, Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή του «Jimmy Kimme...


Για την οικογενειακή του περιπέτεια μίλησε συγκινημένος ο γνωστός παρουσιαστής και κωμικός, Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή του «Jimmy Kimmel Live». Ο Κίμελ αποκάλυψε ότι ο νεογέννητος γιος του, Γουίλιαμ Τζον Κίμελ που ήρθε στις ζωή στις 21 Απριλίου αντιμετωπίζει σοβαρά καρδιακά προβλήματα.

Στο μονόλογό του, τη Δευτέρα το βράδυ ο Κίμελ είπε ότι η σύζυγός του Μόλι ΜακΝίαρνι είχε έναν πολύ εύκολο τοκετό. «Μέχρι τρεις ώρες μετά τη γέννησή του φαινόταν ένα υγιές κανονικό μωρό», είπε ο παρουσιαστής και αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να γνωρίσει ο μικρός Μπίλι, όπως τον φωνάζουν, τη δίχρονη αδερφή του Τζέιν.

Ωστόσο, στη συνέχεια μια νοσοκόμα πρόσεξε ότι το μωρό παρουσίαζε κάποια καρδιακή ανωμαλία και ότι το χρώμα του δεν ήταν φυσιολογικό. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το μωρό δεν λάμβανε αρκετό οξυγόνο στο αίμα του. «Οι ακτινογραφίες απέκλεισαν πρόβλημα στους πνεύμονες, που σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα στην καρδιά του», είπε ο Τζίμι Κίμελ.

Στη συνέχεια η φωνή του έσπασε. Περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησαν: «Το δωμάτιο γέμισε με γιατρούς και μηχανήματα. Ήταν τρομερό πράγμα. Η γυναίκα μου ήταν ακόμα στην ανάνηψη, δεν είχε ιδέα τι γινόταν κι εγώ στεκόμουν στη μέση ενός δωματίου με πολλούς ανήσυχους ανθρώπους να με κοιτάζουν οι οποίοι προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιο είναι το πρόβλημα».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής των φετινών Όσκαρ αποκάλυψε ότι ο γιος του πάσχει από σοβαρή ασθένεια στην καρδιά και ότι τρεις ημέρες μετά τη γέννησή του υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς που διήρκεσε τρεις ώρες. «Αυτές ήταν οι τρεις μακρύτερες τρεις ώρες της ζωής μου», είπε ο Κίμελ προσθέτοντας ότι τώρα ο μικρός Μπιλ πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση