GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς πέρασαν την τελευταία νύχτα στον Λευκό Οίκο οι κόρες του Ομπάμα

Οι δύο πρώην "Πρώτες Κόρες" πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στην κατοικία του αμερικανού προέδρου σαν δύο πολύ φυσιολογικά...


Οι δύο πρώην "Πρώτες Κόρες" πέρασαν την τελευταία τους νύχτα στην κατοικία του αμερικανού προέδρου σαν δύο πολύ φυσιολογικά κορίτσια της ηλικίας τους: κάλεσαν φίλες τους για να κοιμηθούν όλες μαζί και έφαγαν πίτσα.

Τις αποκαλύψεις έκανε η μητέρα τους Μισέλ Ομπάμα. «Τα κορίτσια μου είναι όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και μου είπαν ότι οκτώ φίλες τους θα έρθουν στο Λευκό Οίκο για να τις φιλοξενήσουμε για το βράδυ και θέλουμε πίτσα και κοτομπουκιές», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία σε συνέντευξη της.

Η 15χρονη Σάσα και η 18χρονη Μάλια πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών τους χρόνων στο Λευκό Οίκο κατά τις δύο θητείες του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία. Η μητέρα τους δήλωσε ακόμα ότι το να αφήσουν το μέρος που ήταν σπίτι τους για οκτώ χρόνια ήταν δύσκολο.

«Τη στιγμή της μετάβασης, ακριβώς πριν ανοίξουν οι πόρτες και υποδεχθούμε τη νέα οικογένεια, τα παιδιά μας έφευγαν από την πίσω πόρτα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας αντίο σε όλους», αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα, αλλά είπε ότι η ίδια προσπάθησε να συγκρατήσει την συγκίνησή της γιατί δεν ήθελε να την δουν αναστατωμένη οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου. «Δεν ήθελα να έχω δάκρυα στα μάτια μου, γιατί ο κόσμος θα νόμιζε ότι κλαίω λόγω του νέου προέδρου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση