GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη πόζα για τη «Μαντάμ Σουσού»...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος σου αποκάλυψα ότι οι Θεατρικές Σκηνές θα παρουσιάσουν τον χειμώνα στο ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Πρώτος σου αποκάλυψα ότι οι Θεατρικές Σκηνές θα παρουσιάσουν τον χειμώνα στο θέατρο «Παλλάς» την πολυαγαπημένη «Μαντάμ Σουσού» του μετρ Δημήτρη Ψαθά σε διασκευή της Δήμητρας Παπαδοπούλου με την ίδια στον ομώνυμο γερό ρόλο και σκηνοθέτη τον Γιάννη Κακλέα.
Πρώτος στη συνέχεια σου «πρόδωσα» ότι τους δύο συζύγους της θα ερμηνεύσουν οι Κώστας Κόκλας-Άλκις Κούρκουλος και αφού ... τρύπωσα στην φωτογράφισή της για το πρώτο δελτίο Τύπου που θα φύγει για την πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή, σου έχω τώρα και την πρώτη πόζα τους σε ειδική σύνθεση που φτιάχτηκε με μεράκι κι όρεξη παραπέμποντας στην εποχή της Σουσούς, από τον Στάθη Ναυπλιώτη.
Πάρτε λοιπόν πρόγευση από το «πάντρεμα» των τριών εξαιρετικών πρωταγωνιστών και κάντε τα κουμάντα σας γιατί η προπώληση ξεκινάει και αναμένεται να γίνει χαμός... Αξίζει εδώ να σημειώσω ότι οι πρώτες συναντήσεις-πρόβες για την φιλόδοξη υπερπαραγωγή ξεκίνησαν με τον σπουδαίο Γιάννη Κακλέα στο τιμόνι...Καλοτάξιδοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση