GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν Τσίπρας και Γκουτιέρες στην Κίνα για το Κυπριακό

Τη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες για την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλί...


Τη στήριξη της Ελλάδας στις προσπάθειες για την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και της ιδιότητας της Κύπρου, ως κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνάντησης με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στο Πεκίνο, στο περιθώριο του διεθνούς Φόρουμ «Belt and Road».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας επισήμανε στον κ. Γκουτέρες τη θέση της Ελλάδας ότι για να επανασυγκληθεί η Διάσκεψη της Γενεύης πρέπει να υπάρξει πρόοδος στις συνομιλίες και η Αθήνα θα εργαστεί σε αυτή την κατεύθυνση.

Από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, όπως και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση