GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κλειδί» ο Μακρόν στη μάχη για το χρέος – Δέσμευση για επίσκεψη στην Αθήνα

Ο Εμανουέλ Μακρόν έρχεται τον Ιούνιο στην Αθήνα. Δηλαδή, πάνω στην κορύφωση της διαπραγμάτευσης για το ελληνικό χρέος. Η επίσκεψη του νέ...


Ο Εμανουέλ Μακρόν έρχεται τον Ιούνιο στην Αθήνα. Δηλαδή, πάνω στην κορύφωση της διαπραγμάτευσης για το ελληνικό χρέος. Η επίσκεψη του νέου προέδρου της Γαλλίας συμφωνήθηκε στο τετ α τετ που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής».

Οι δύο άνδρες στην ολιγόλεπτη συνάντησή τους δεν συμφώνησαν μόνο για το επίσημο ταξίδι του Μακρόν στην Ελλάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ενδεχομένως αμέσως μετά τις γαλλικές βουλευτικές εκλογές , αλλά και για την αναγκαιότητα να βρεθεί άμεσα λύση στη ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Μάλιστα, ο Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να κατέθεσε στον Έλληνα Πρωθυπουργό την αποφασιστικότητά του για εξεύρεση λύσης στο θέμα του χρέους, κάτι που αποτυπώθηκε άλλωστε με ξεκάθαρο τρόπο στα όσα είπε ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Λε Μερ στο Εurogroup της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση