GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλο με σωματοφύλακες του Ερντογάν και Κούρδους έξω από κατοικία του Τούρκου Πρέσβη στις ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια με πολλούς τραυματίες σημειώθηκαν στην Ουάσινγκτον έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή. Σύμφωνα με τα όσα μεταδί...


Σοβαρά επεισόδια με πολλούς τραυματίες σημειώθηκαν στην Ουάσινγκτον έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια των βιαίων επεισοδίων τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι, με την αστυνομία να ανακοινώνει τη σύλληψη δύο ατόμων.

Βάσει των όσων αναφέρονται στα ρεπορτάζ, οι συμπλοκές ξέσπασαν ανάμεσα σε υποστηρικτές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σωματοφύλακες του Τούρκου Πρόεδρου με ομάδα Κούρδων, Αρμενίων και άλλων διαδηλωτών.

Βίντεο που αναρτήθηκε από την τουρκόφωνη υπηρεσία της Voice of America φαίνεται μία ομάδα να ορμά στην άλλη, άτομα να πέφτουν στο έδαφος και να δέχονται κλωτσιές ακόμα και στο πρόσωπο. Τα επεισόδια άρχισαν στον απόηχο της πρώτης συνάντησης του Τούρκου Προέδρου με τον Αμερικανό ομόλογό του στο Λευκό Οίκο, όπου οι δύο ηγέτες διαμήνυσαν τη βούλησή τους για βελτίωση των διμερών σχέσεων.

Δείτε το βίντεο από το newsy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση