GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημαντικές συναντήσεις για φλέγοντα ζητήματα στο ταξίδι του Τσίπρα στην Κίνα

Αρκετά έντονη για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση θα είναι η εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες από ...


Αρκετά έντονη για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την ελληνική κυβέρνηση θα είναι η εβδομάδα που έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου. Αρχής γενομένης από την Τρίτη όπου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με στελέχη του υπουργείου Παιδείας με θέμα τον σχεδιασμό και προγραμματισμό για τη νέα χρόνιά.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα αν οι χρόνοι το επιτρέψουν, εντός εβδομάδας ο Αλέξης Τσίπρας να πάει και στο υπουργείο Υγείας πριν αναχωρήσει για Κίνα. Από εκεί και πέρα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κίνα αναμένεται να συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πουτιν.

Συνάντηση θα έχει και με τον Αντόνιο Γκουτέρες, γ.γ. του ΟΗΕ με ατζέντα τα φλέγοντα ζητήματα του Κυπριακού, το προσφυγικό, αλλά και την κρίση στα δυτικά Βαλκάνια.

Πιθανή είναι επίσης και η μία συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ με επίκεντρο το χρέος κάτι που ακόμα δεν έχει κλειδώσει.

Τέλος υπάρχουν διπλωματικές επαφές με την πλευρά του Ερντογάν αλλά δεν έχει κλείσει κάποια συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση