GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σηκώθηκαν μαχητικά! Τούρκος επιβάτης επιχείρησε να εισβάλλει στο πιλοτήριο

Δύο μαχητικά αεροσκάφη F-22 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ απογειώθηκαν για να συνοδεύσουν ένα επιβατικό αεροσκάφος Airbus A321 των...


Δύο μαχητικά αεροσκάφη F-22 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ απογειώθηκαν για να συνοδεύσουν ένα επιβατικό αεροσκάφος Airbus A321 των Αμερικανικών Αερογραμμών στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Χονολουλού, έπειτα από μια αναταραχή που σημειώθηκε εντός του αεροσκάφους, τόνισε ένας εκπρόσωπος της Διοίκησης του Ειρηνικού των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Ούτε ο αμερικανικός στρατός, ούτε οι Αμερικανικές Αερογραμμές δεν γνωστοποίησαν τα αίτια της αναταραχής, αλλά τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας επιβάτης επιχείρησε να εισέλθει στον θάλαμο διακυβέρνησης κατά την διάρκεια της αεροπορικής πτήσης από το Λος Άντζελες.

Το HawaiiNewsNow, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, επισήμανε πως ο επιβάτης ήταν Τούρκος υπήκοος και είχε παραβιάσει την ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, αλλά μετά από έλεγχο του επετράπη να επιβιβαστεί στην πτήση.

Οι Αμερικανικές Αερογραμμές επιβεβαίωσαν ότι το πλήρωμα της Πτήσης 31, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες–Χονολουλού, κάλεσε για ενισχύσεις κατά την προσγείωση του αεροσκάφους εξαιτίας μιας αδιευκρίνιστης «αναταραχής κατά την διάρκεια της πτήσης».

Οι Αερογραμμές τόνισαν πως το Airbus A321 προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 11:35 το πρωί (τοπική ώρα).

(Φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση