GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διεθνής Τούρκος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για λαθρεμπόριο αυτοκινήτων

Τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Οζάν Τουφάν, συνέλαβε η τουρκική αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματ...


Τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, Οζάν Τουφάν, συνέλαβε η τουρκική αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος λαθρεμπορίας πολυτελών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο "Anadolu", η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης 46 ατόμων για παράνομη εισαγωγή πολυτελών αυτοκινήτων.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο 22χρονος Οζάν Τουφάν, ο οποίος συνελήφθη το πρωί στο σπίτι του, αναφέρει το πρακτορείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Οζάν Τουφάν ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπούρσασπορ και μεταγράφηκε το 2015 στη Φενέρμπαχτσε. Είναι 30 φορές διεθνής με την εθνική Τουρκίας και ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στο περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γαλλία, όπου μάλιστα σκόραρε στο 2-0 επί της Τσεχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση